10-15 fős társaság bántalmazott két férfit Gergelyiugornyán – keresi őket a rendőrség

Illusztráció
Illusztráció
Gergelyiugornya – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint egy négyfős társaság tagjaiba kötött bele egy körülbelül 10-15 fős társaság 2018. július 22-én hajnal 4 óra körül Gergelyiugornyán, a Tisza-parti üdülőövezetben. A négyfős társaság tagjainak segítségére sietett két nyírmadai férfi, akiket az eddig ismeretlen személyazonosságú elkövetők bántalmaztak. Egyiküket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik az eseménynek szemtanúi voltak, valamint az ismeretlen személyazonosságú elkövetőkről, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés