10 dolog, amire soha nem kellene rákeresnie a Google-on

Akt.:
10 dolog, amire soha nem kellene rákeresnie a Google-on
© Forrás: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A Google hatalmas segítséget nyújt az információk keresésében, de néha olyan dolgokra keresünk, amelyekkel csak ártunk magunknak.

Betegségek tünetei

a
Mindenekelőtt beszéljünk az egészségügyi problémákról. Számos weboldal foglalkozik különböző betegségekkel, de legtöbbjüket nem orvos kezeli, tehát ha a tünetei alapján akar rájönni a betegségére a neten keresztül, rossz úton jár. “Dr. Google” csak abban segít, hogy bepánikoljon, hogy súlyos betegségben szenved. A legokosabb megoldás, ha nem a világhálón kutakodik, hanem felkeresi az orvosát.

Bűnözés

b
Talán izgalmas rákeresni arra, hogy “hogyan készítsünk bombát”, vagy hogy “hogyan készül az amfetamin”, de tartsuk észben, hogy a biztonsági szolgálatok szűrik ezeket a kereséseket és az IP címe alapján könnyen utolérik. Ugye nem szeretné, hogy a kíváncsisága miatt kerüljön bajba?

Rák

c
Ez az, amiről minél kevesebbet tudunk a netről, annál jobban alszunk. Szögezzük le, a fejfájásunk mögött nem valószínű, hogy agydaganat áll, ezért hiába mélyedünk bele a tumor rejtelmeibe. A fáradtságunk sem a rák előjelei.

Ágyi poloska

d
Bizonyára hallott már ezekről a bosszantó rovarokról, de ha jól akar aludni este, akkor nem keres rá a neten.

A bőr állapota

e
Rengeteg fertőző betegség kapcsolatba hozható a bőr állapotával, egy részük pedig kifejezetten ijesztően fest, ráadásul valamennyiről képet is talál az interneten, és persze a legsúlyosabbnak tűnőt fedezzük fel magunkon. Jobb lesz, ha kerüljük ezeket a kérdéseket.

Dohányos tüdő

f
Sokan dohányoznak, néhányan közölük pedig időről időre belegondolnak abba, hogyan is festhet a tüdejük. A web tele van kemény dohányosok tüdejének képeivel, és persze rögtön azt gondoljuk, hogy a miénk is hasonlóan szörnyen fest. Persze, ha motivációra van szüksége a leszokáshoz, akkor nézegesse ezeket a képeket, de ha nincs különösebb célja azokkal, jobban teszi, ha rá sem néz azokra.

Veszélyes állatok

g
Kérjük, maradjon távol ezektől, hacsak nem akar egy új fóbiát magának. Rengeteg veszélyes állat él a bolygón, de nem akarja, hogy ez meghiúsítson egy esetleges utazást, ugye?

A neve

h
Az interneten nem igazán van titok, de ha rákeres a nevére, valószínűleg csalódni fog. Néhány előnytelen fotó és egy kevés elavult információ a múltjából, valami ilyesmire számíthat.

Mitesszer eltávolítás

i
Ez kicsit más, mint az előzőek. Nem fog megijedni, viszont kellően gusztustalan lehet, a kozmetikusokon kívül nem sokan élvezhetik a tisztításról készült képeket.

Szülés

j
A filmekből ismerős lehet: az anyuka kiabál, az orvos pedig próbálja megnyugtatni és az egész folyamat stresszesnek tűnik. A valóságban viszont ez sokkal rosszabb, tehát ne is próbáljunk rákeresni.

(Brightside)


honl
Emberi bőrből készült pénztárcát áruló webshop? Társkereső kannibáloknak? Bizony! Sőt, még olyan tejet is vehetsz a neten, amivel előzőleg csinos lányok gargalizáltak. Az internet egy nagyon, nagyon beteg hely - ezt bizonyítja be nekünk ez a csinos magyar vlogger. A második videó szigorúan 18 éven f...

dirty
Videók, és videó csatornák, amik örökre beleégnek az ember elméjébe... A Youtube továbbra is egy nagyon para hely. Főként, ha olyan videókra bukkansz rá, mint ezek... De néha a videó háttérében álló történet a legparább. HAPPY ANNIVERSARY Bizarrnak bizarr, de ez ugye csupán egy videó, amin egy ige...

Címkék: , , ,hirdetés