Helyi közélet

2014.04.17. 19:32

Bosszúból törtek be egy mátészalkai házba

Mátészalka - A rendőrök fél órán belül elfogták a szomszéd ház udvarán a két feltételezett elkövetőt.

Mátészalka - A rendőrök fél órán belül elfogták a szomszéd ház udvarán a két feltételezett elkövetőt.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. április 16-án érkezett bejelentés, hogy ismeretlen tettes betört egy mátészalkai családi házba, ahonnan különböző használati tárgyakat és vashulladékot tulajdonított el. A rendőrség a bejelentést követően megkezdte az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását. Az adatgyűjtés közben kiderült, hogy nem kell messze keresni az elkövetőket.

A rendőrök fél órán belül, a sértett házának közvetlen szomszédságában álló lakás udvarán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. József 55 éves és P. Béla 42 éves mátészalkai lakosokat. A szomszéd és barátja éppen az ellopott értékeket válogatta, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek. A nyomozás adatai szerint a két férfi bosszúból tört be a 75 éves tulajdonoshoz, amiért ő korábban nem adta ki egyiküknek a házát albérletbe.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai K. Józsefet és P. Bélát lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában