15 éves fiú rámolt ki egy timári házat

Akt.:
15 éves fiú rámolt ki egy timári házat
© Fotó: police.hu
Timár – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsére érkezett bejelentés 2018. április 6-án, mely szerint ismeretlen tettes bemászott egy tímári családi ház ablakán és onnan több százezer forint készpénzt és arany ékszereket tulajdonított el.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, aminek eredményeképpen rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 15 éves timári fiút a rendőrőrsre előállították, ahol lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

lopas1

Vallomásában a bűncselekmény elkövetését beismerte, valamint további korábban elkövetett bűncselekményekről is beszélt. A gyanúsított a helyszíni kihallgatás alatt a rendőröknek megmutatta a rejtekhelyet, ahová az eltulajdonított értékeket vitte. Ott az arany ékszerek egy részét a rendőrök lefoglalták, a hiányzókat a gyanúsított zálogházba adta. Az eltulajdonított készpénz jelentősebb részét már elköltötte, a rendőrök néhány tízezer forintot foglaltak le tőle. A gyanúsított szabadlábon védekezhet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés