15 éves lány kínálgatta szexuális szolgáltatásait a nyíregyházi buszmegállóban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

15 éves lány kínálgatta szexuális szolgáltatásait a nyíregyházi buszmegállóban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: yorkshireeveningpost.co.uk
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 13-án tetten értek egy 15 éves nyíradonyi lányt, aki Nyíregyházán egy buszmegállóban kínálta anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatásait. A rendőrök a lányt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő mátészalkai férfit 2016. október 13-án Nyíregyházán. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 29 éves férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves tiszaeszlári és egy 26 éves rakamazi lakos ellen. A két férfit 2016. október 13-án 17 óra 30 perckor Rakamaz külterületén egy körbekerített kukoricatáblában tetten érték, miközben 330 kilogramm kukoricát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés