17 éves tiszabezdédi tolvajt fogtak a rendőrök – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 18-án elfogták L. Attila 43 éves kisvárdai lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság jogtalan elsajátítás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves tiszabezdédi lakos ellen. A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a napokban bement egy győröcskei ház udvarára és az ott parkoló mezőgazdasági járműből eltulajdonította az akkumulátort. A rendőrök a fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése miatt szabálysértési eljárást folytat egy 22 éves nyíregyházi férfi ellen. A férfi 2017. március 18-án éjszaka az egyik nyíregyházi szórakozóhelyen egy férfit szidalmazott, verekedésre hívott és több alkalommal megkísérelte megütni. A férfit a biztonsági szolgálat munkatársai lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés