1st birthday

 Tavaly februárban egy új stílus született Debrecenben!Egy olyan partysorozat látott napvilágot, ami a legigényesebb Vendégeket célozta meg, nagy sikerrel A FAMOUS a 2006-os évben megpróbálta a világ legjelentősebb klubjainak és partyjainak legtrendibb stílusait és zenéit ötvözni egy exkluzív partysorozat keretében, és elhozni Neked!A Famous mindig a változatosságot tartja szem előtt, amit ebben az évben is […]

 

Tavaly februárban egy új stílus született Debrecenben!Egy olyan partysorozat látott napvilágot, ami a legigényesebb Vendégeket célozta meg, nagy sikerrel A FAMOUS a 2006-os évben megpróbálta a világ legjelentősebb klubjainak és partyjainak legtrendibb stílusait és zenéit ötvözni egy exkluzív partysorozat keretében, és elhozni Neked!A Famous mindig a változatosságot tartja szem előtt, amit ebben az évben is tapasztalni fogsz. Hisz rengeteg új sztárvendég és különleges party vár Rád!

Idézd fel azokat az érzéseket újra, amit a ibizai, a „Sexy”-s, a sejtelmes,gyertafényes és a legszebb nyári hófehér WHITE PARTY-n éreztél utoljára!

Ezúton Várunk Szeretettel az 2006-os év legexkluzívabb partyjainak gálaestjére, aminek nem más a házigazdája mint az ország No.1 dj-e BÁRÁNY ATTILA,aki 11:30-tól áll a lemezjátszók mögé és egyetlen célja, hogy csak Téged szórakoztasson!
Emellett a házigazda DJ NÉMETI is emeli az est színvonalát,aki nélkül egy debreceni péntek éjszaka nem lehet teljes!


A FAMOUS és a STARTUTAZÁS ajándéka csak Neked egy 100.000 Ft-os 2 személyes luxuswellness hétvége egy 4*-os hotelben, amit a karszalagod sorszáma alapján kerül kisorsolásra! Ezért tarts meg a szalagod amit a bejáratnál kapni fogsz, emellett minden szalag egy STARTUTAZÁS vásárlási utalvány amit a rendezvény után beválthatsz!

 

Emelett a jól megszokott Famous hangulatot biztosítják még a gyönyörű Showtánsok, Hostessek, az egész éjjel tartó Ballantines italakció és sok ajándék!

 

Sok szeretettel Várunk a bulira amire már régen Vártál!

 

Famous Promotions
hirdetés