20 millióért Miskolcon már igényes lakásokat vásárolhatunk

Akt.:
20 millióért Miskolcon már igényes lakásokat vásárolhatunk
Miskolc az észak-magyarországi régió nagyvárosa, amely az eladó ingatlanok iránt érdeklődők körében gyakran számít célterületnek. Nem csak oktatási lehetőségei szólnak mellette, hanem az a páratlan természeti környezet is, ami a közelében megtalálható. Az Északi-középhegység számos szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínál. A gyógyfürdőzés szerelmesei éppen úgy megtalálják itt számításukat, mint a végtelen erdők és a turistaútvonalak megszállottjai.

Ugyan Miskolc képe elsősorban, mint iparváros tárul elénk, de napjainkban más sokkal többféle lehetőség kínálkozik itt is az elhelyezkedésre. Az oktatási intézmények miatt a kiadó ingatlanok iránt nagyon sok diák érdeklődik, de jelen állás szerint az eladó miskolci ingatlanok is mind kedveltebbek. A startlak.hu információi szerint 20 millióért már igényesen felújított, kiváló elhelyezkedéssel bíró lakások közül válogathatunk.

Panelek és téglaépítésű lakások

Miskolc lakások kapcsán főként nagymennyiségű paneljeivel viszi a prímet. Nem véletlen, hiszen ezek nagy számban megtalálhatóak területén. A klasszikus, lerobbant panelek képétől azonban nyugodtan elvonatkoztathatunk, hiszen napjainkban az apróhirdetések között számos igényesen felújított megoldással találkozhatunk. 15 és 20 millió forint között már elérhetőek ezek, de ha a felső plafonnál nem adnánk alább, akkor 20 millióért akár egyedi kialakítással rendelkező, háromszobás ingatlanok mellett is letehetjük a voksot.

Eladó családi házak

Miskolc természetesen nem csak a panelrengetegekről ismert, így családi házak is bőségesen megtalálhatóak ingatlankínálatában. A 19-20 milliós vételár környékén igényesen berendezett konyhával, felújított nyílászárókkal, viszonylag nagy telken fekvő házak is elérhetőek, melyek akár nagyobb család számára is ideálisnak bizonyulhatnak. Akár a belvárosban is kínálnak 112 négyzetméteres lakást, de külterületen is hozzájuthatunk húszmillió alatt nagy telken fekvő, igényesen kivitelezett házakhoz. Akár kétszintes ház, vagy vendéglátás céljára alkalmas ingatlanok is megtalálhatóak az apróhirdetések között.

Belvárosi ingatlanok és polgári házak

A belvárosi nyüzsgés és ezzel együtt a kényelmes megoldások kedvelői is rábukkanhatnak új életterükre, és ezért a húszmilliós álomhatárt sem kell átlépni. Az igényesen felújított belvárosi ingatlanok legalább olyan népszerűek, mint a nagy belmagassággal rendelkező polgári házak, mely utóbbiak izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban a belsőépítészet terén.

Miskolci ingatlanok apróhirdetésben

Ha sorra vennénk azokat a módokat, melyeket ingatlanvásárlást tervezve a legtöbben választanak, akkor az apróhirdetés útján történő nézelődés biztosan vezetné a listát. Az internet kínálta kényelmet sokan hívják segítségül akkor, ha a megfelelő eladó házat, lakást keresik. Az a legjobb az egészben, hogy a szűrési feltételek használatával csak a releváns hirdetések láthatóak. A legtöbben ár és város alapján keresnek, hiszen ezzel a két opcióval rendszerint tisztában vannak az érdeklődők.

Az ajánlatok között aztán a későbbiekben már válogathatunk az ingatlanok jellemzői alapján, míg végül személyes megtekintésre kerül sor néhány esetében. A miskolci ingatlanok között a klasszikus megoldások kedvelői éppen úgy megtalálhatják a számukra ideálist, mint azok, akik luxus elvárásokkal néznek az ingatlanvásárlás elé. A terület a környék természeti értékei, gyógyfürdői, valamint a város nyújtotta elhelyezkedési és oktatási lehetőségek miatt nagy népszerűségnek örvend.

 

– PR cikk –

Címkék:hirdetés