200 ezer forint a nyomravezetőnek

Miskolc belvárosában február 23-án, csütörtökön délelőtt 11 óra előtt néhány perccel pénzintézetet rabolt ki egy ismeretlen férfi. A rabló a fejére egy sapkát húzott, amivel arcának egy részét is igyekezett eltakarni.

Az alkalmazottól egy fegyverszerű tárggyal a kasszában lévő pénzt követelte. Miután felszólításának az ott dolgozó eleget tett és átadta a pénzt, a rabló gyalogosan a Soltész Nagy Kálmán utca irányába távozott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást az elkövető elfogása érdekében.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjének személyleírása:

Kb. 170-180 cm magas, vállas, erős testalkatú, fehér bőrű, kerek arcú, 20-30 év körüli férfi. Sötét, de nagyon rövidre nyírt a haja. Sötétbarna, vagy fekete színű ¾-es bőrkabátot, világosabb színű farmernadrágot, fehér színű cipőt, fején piros kötött sapkát viselt.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását, vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére dr. Kökényesi Antal r. vezérőrnagy, megyei főkapitány 200.000-ft nyomravezetői díjat tűzött ki.

A rendőrség kérése: aki a rablásról, vagy az elkövetőről bármit tud, illetve tudni vél, információjával segítse a sikeres nyomozást,  jelentkezzen a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályán (Miskolc, Zsolcai kapu 32) személyesen vagy telefonon (46/514-500/21-79-es mellék), vagy hívja a már jól ismert 112, vagy 107-es rendőrségi segélyhívó számot.
hirdetés