Öngyilkos lett a szegedi pedofil

Felakasztotta magát az a szegedi férfi, akit azzal gyanúsítottak, hogy fiatal fiúkról készített tiltott pornográf felvételeket – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A középkorú férfi péntekre virradó éjjel akasztotta fel magát. Aznap este találtak rá Szeged határában, egy erdős területen. Az 54 éves férfi évek óta vett rá gyerekeket arra, hogy álljanak modellt neki. Videokamerával és fényképezőgéppel készített felvételeket, és ezért fizetett is.

Az egyik molesztált kisfiú édesanyja – miután rájött, hogy mi történt a fiával – október végén feljelentést tett a rendőrségen, de akkor nem tájékoztatták a sajtót. Az ügy most úgy derült ki, hogy – miután a férfit a bíróság őrizetből házi őrizetbe helyezte – az asszony a Délmagyarország című napilaphoz fordult. Az anya azt szerette volna elérni, hogy a szegedi szülők tudjanak arról, hogy egy ilyen ember járkál az utcákon és esetleg más gyerekek is veszélyben vannak miatta – mondta korábban a Független Hírügynökségnek a négy gyereket nevelő fiatal nő.

Kapcsolódó cikkek:
hirdetés