Önkormányzati választás 2010: Érdemi változásokra van szükség az érkerti lakótelepen

Nyíregyháza – Több millió forintos költségen tele plakátolják Nyíregyházát a pártok polgármester- és képviselőjelöltjei, holott ezt a pénzt játszótérépítésre, útfelújításra, munkahelyteremtésre lehetne és kellene fordítani! – kezdte sajtótájékoztatóját Marsó Tamásné Judit, a 8. sz. választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje.

– A három nagy nyíregyházi lakótelep közül az Érkert van a leghátrányosabb helyzetben. Kevés a parkolóhely, a tehetősebbek elköltöznek, az itt maradók javarésze egyre szegényebb. Ennek a körzetnek, nem pártpolitikusra, hanem jó problémamegoldó képességgel rendelkező személyre van szüksége. Nyolc éve dolgozom Nyíregyháza Önkormányzat Oktatási Bizottságában. Úgy érzem, tettem annyit Nyíregyházáért, hogy bátran felajánlhassam segítségemet a városrész problémáinak megoldásában.

Nem ígérni, hanem tenni akarok az érkerti lakókörzet érdekében. Szeretném elérni a közbiztonság javulását, Érkerti napokat szervezni, felszámolni a prostitúciót. A városrészben szükség van a hiányzó csapadékcsatorna megépítésére, a járdák, szervizutak, parkolók felújítására, korszerű játszóterekre, egy kis piacra és egy körforgalomra a víztoronynál. Közös munkával mindez nem lehetetlen! – mondta el Marsó Tamásné.

– Palicz István –
hirdetés