Önkormányzati választás 2010: A FIDESZ célja a szebb és virágosabb Nyíregyháza is

Nem mindegy, hogy a Nyíregyházára érkező idegeneket milyen kép fogadja. Fontos, hogy virágosított, parkosított város arculata maradjon meg a hozzánk érkező vendégekben – mondta dr. Kovács Ferenc országgyűlési képviselő, a FIDESZ-KDNP szerdai sajtótájékoztatóján.

Éppen ezért kell a lakossággal összefogva a Tiszavasvári úti körforgalmat sok-sok virággal beültetni – mondta dr. Kovács Ferenc országgyűlési képviselő, a FIDESZ-KDNP közös polgármesterjelöltje szerdai sajtótájékoztatóján, amelyet stílszerűen a már említett körforgalomban rendeztek meg, miközben a környéken élők virágokat ültettek el.

Ellenpéldaként említette dr. Kovács Ferenc az Alfiker ABC-nél kialakult áldatlan helyzetet, ahol jogszerűtlenül és szakszerűtlenül felszámolták a parkosított területet egy parkoló kialakítása érdekében. Mint mondta, bár a város döntött a visszaparkosításról, 2,5 hónapja semmi sem történt azon a területen. Nemcsak a vendégeknek, de a Nyíregyházán élőknek is fontos, hogy a virágokat, a fákat ne csak gondozzuk, de számukat gyarapítsuk is – tette hozzá a polgármester-jelölt.

Összefogás a szebb Nyíregyházáért

Fesztóry Sándor, a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselője, illetve képviselő-jelöltje arról szólt, hogy a virágosításhoz, az esztétikus környezet kialakításához még sok pénz sem kell, lakossági összefogással, jó szándékkal széppé tehető a lakóhely, a város. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a helybeliek magukra maradnak, a lakossági kezdeményezéseket a jövőben is támogatni fogják a FIDESZ képviselői.

– M. Magyar László –
hirdetés