Önkormányzati választás 2010: Lehet Más a Perspektíva

Önkormányzati választás 2010: Lehet Más a Perspektíva
Felülnézetből szemlélhették az LMP-sajtótájékoztató résztvevői Nyíregyházát a Szarvas u. 1-3. számon található irodaház tetején.

„Azért választottuk a szimbolikus helyszínt, hogy rá lehessen látni a városra egy más perspektívából” – jegyezte meg Zalatnay László, a 2. sz. választókerület képviselőjelöltje. „Jól érzékelhető innen, hogy a város nem csak a közigazgatási határáig fejti ki a hatását. Ha a Nyíregyháza előtt álló perspektíváról szeretnénk gondolkodni, akkor tovább kell látni a határokon. Radikális változásokra van szükség!

Radikális változások

A radikális azt jelenti, hogy a gyökerekig terjedő. Magyarán szükség van az ésszerű párbeszédre, az átláthatóbb döntéshozatalra, a korrupció visszaszorítására, a jó gazda szemlélet megvalósítására a város vezetésében. A közlekedést emberibbé kell tenni, rendezni kell a lakhatási kérdéseket, fejleszteni kell a helyi termékek helyi piacra jutását, és el kell terjeszteni az energiatudatos várostervezést. Az LMP szívesen folytat párbeszédet akár a területi szervezetünk blogján is, ahol teljes terjedelmében megtalálható a programunk” – zárta mondandóját a politikus a szélfútta magasban.

- KM –
hirdetés