Önkormányzati választás 2010: Sikeres volt az elmúlt négy év

Nyíregyháza – Huszonöt milliárd forint az az érték, amely fejlesztésként megvalósult, illetve még folyamatban van az elmúlt négy év önkormányzati erőfeszítéseinek köszönhetően – mondta Szokol Tibor, az MSZP önkormányzati frakciójának vezetője a párt tegnap tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint azonban az ellenzék főleg gazdasági, költségvetési és városfejlesztési kérdésekben gyakran ellenséges, a várossal, a fejlődéssel szembeni magatartást tanusított, és túlpolitizálta az említett területeket érintő napirendi pontokat. Nagy László szocialista polgármesterjelölt szerint az eltelt ciklusban megvalósították a nemzeti konzultációt az önkormányzatban, sikeres volt az uniós pályázati munka, és a külterületek fejlesztésének stratégiai célkitűzése jelentős eredményeket hozott.

Az elmúlt néhány napban tapasztalt plakátrongálásokkal kapcsolatban Nagy László kiemelte, hogy bármely párthoz tartozzon is a hirdetmény, annak elcsúfítását teljes egészében elítéli, és felhívta a rongálókat, hogy véleményüket a szavazófülkében ejezzék ki.

– KM –
hirdetés