Önkormányzati választás 2010: Valós porblémákra valós megoldást

Nyíregyháza – Nem felelőtlen ígéretekkel, hanem a problémák megoldására adott válaszokkal kampányolok – mondta dr. Kovács Ferenc, a Fidesz-KDNP nyíregyházi polgármesterjelöltje keddi sajtótájékoztatóján.

– Az utóbbi hetekben létező gondokról konzultáltunk a szakemberekkel, majd meghallgattuk a városlakók véleményét és kidolgoztuk, hogyan lehet ezeket megoldani – folytatta a politikus. Egyik sarkalatos kérdés a szennyvíz és csapadékvíz hálózat bővítése volt, de tárgyaltak, Sóstó fejlesztéséről, az új sportkoncepcióról, a városi cégek gazdasági helyzetéről. Kovács Ferenc szerint a szocialisták az elmúlt 16 évben olyan beruházási, fejlesztési és pénzügyi csődhelyzetet teremtettek, melynek kezelésére nem képesek, ezért nincs programjuk.

A megoldások tablói

A belvárosi kampányirodában nyitott galériában az érdeklődők reggel 8 és este 7 óra között nem csak a „megoldások tablóit” nézhetik meg, hanem a párt polgármester- és képviselőjelöltjeivel is találkozhatnak.

Kovács Ferenc azt mondta, békés kampányra számított. Már két büntetőfeljelentést tett. Egyiket a lejárató szórólapok, a másikat a megrongált nagyplakátok miatt.

– KM –
hirdetés