22 millió forintot fizetne neked a szexi lottónyertes, ha lennél a pasija

Akt.:
22 millió forintot fizetne neked a szexi lottónyertes, ha lennél a pasija
Nagy-Britannia – Íme a legfiatalabb lottónyertes Nagy-Britanniában: Jane Park 5 éve mindössze 17 évesen vittel el az egymillió fontnyi főnyereményt (ami átszámítva kb. 370 millió forint). Most pasit akar magának venni. Tegyük hozzá, a csaj nem ronda, sőt, szívesen kipakolja azt, amilye van: hol itt tehát a buktató?

Jane már egy csomó plasztikai műtétet csináltatott magán (többek között a fenekét, mellét megnagyobbíttatta). Elmondása szerint a szerelmi élete katasztrofális, ezért azt találta ki, hogy 22 millió forintnyi összeget fizetne annak a férfinak, aki lenne a pasija.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BangerrrrrrrZ

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A lány egyáltalán nem viccnek szánta a dolgot, még egy honlapot is indított az ügy érdekében.

Jane bizalmatlanná vált a férfiakkal szemben, miután nyert a lottón: úgy gondolja, minden pasi a pénze miatt keresi a társaságát. Úgy döntött tehát, nyílt lapokkal fog játszani, és bizony fizet annak, akit kiválaszt a párjának.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

Forrás: ripost.hu


Ausztrália - Brooke Frecklington egykori modell az utóbbi időben elsősorban horgászattal üti el az idejét, indított is egy YouTube csatornát, nem mellesleg pedig az Instán is regisztrált, hogy megmutassa a világnak a legszebb fogásait. A hölgy elképesztő népszerűségnek örvend a neten - de nem biztos...

Na maradjunk annyiban, hogy ez a cirkusz nem a gyerekek szórakoztatására jött létre: megnyitotta a kapuit a Cirque De Vulgar, a világ első, csak és kizárólag felnőtteknek szóló cirkusza az Egyesült Királyságban. Van itt minden, ami egy felhőtlen erotikus, ugyanakkor humoros műsorhoz kell: anyaszü...
hirdetés