25 kilót dobott le szülés után a svéd kismama – Százezrek oldalát fúrja, hogyan csinálta

Akt.:
25 kilót dobott le szülés után a svéd kismama – Százezrek oldalát fúrja, hogyan csinálta
Svédország – Nem véletlen, hogy rengeteg követője van az Instán a kétgyermekes svéd anyukának, Malin Bjork-nek: elég csak ránézni. Ám a legtöbb embert az érdekli, hogyan adott le 25 kilót alig félév alatt a szülése után. Az anyuka most elárulta a titkát.

Állítása szerint a terhessége alatt nagyon elhagyta magát: evett, amit kedve volt, nem figyelt oda, mennyi cukor van benne, és bizony a gyorskaja is sokszor lecsúszott. Ám a terhessége után úgy döntött, ebből elég volt!

 

– A terhességeim alatt minden motivációmat elvesztettem, hogy egészségesen táplálkozzak vagy épp eddzek. Nem éreztem magam rosszul, mert tudtam, hogy visszanyerem a régi alakom, arra azonban nem számítottam, hogy jobb formába kerülök, mint előtte – mesélte az anyuka. – Elhagytam az egészségtelen szószokat, a fehér kenyeret, a gabonaféléket és mindent, amiben extra cukor van.” Persze a táplálkozás mellett az edzés sem elhanyagolható. Sőt! Minden nap kihívás elé állítom az izmaimat és nem félek a nagyobb súlyok emelgetésétől sem. Minden héten megmozgatom minden izmom, de a lábaimra és a fenekemre fókuszálok.

Elmondása szerint az átalakulása rengeteg embert inspirált, mert sokan tévesen azt hiszik, a terhességük után nem lehet már olyan az alakjuk, mint előtte. Ő az élő példa rá, hogy ez micsoda tévedés!

Forrás: borsonline.hu
hirdetés