Helyi közélet

2016.07.22. 12:10

Megkérdeztük: Ön le tudna vizsgázni KRESZ-ből?

Nyíregyháza - Mozga Csaba hallott pletykát a kötelező KRESZ-vizsgáról. – Ha kötelezővé és fizetőssé tennék, nem tetszene, de mivel 1995 óta van jogosítványom, nem ártana felfrissíteni az ismereteket – vallotta be.

Nyíregyháza - Mozga Csaba hallott pletykát a kötelező KRESZ-vizsgáról. – Ha kötelezővé és fizetőssé tennék, nem tetszene, de mivel 1995 óta van jogosítványom, nem ártana felfrissíteni az ismereteket – vallotta be. Mikolics Zsolt 1986-ban vizsgázott KRESZ-ből, most biztosan megbukna egy hirtelen jött helyzetben. – Kétszer 8 óra korrepetálás minimum kellene, de nem hiszem, hogy kötelezővé tennék – mondta el. Hajdu Gábor azzal egyetértene, ha nagyobb sebességet engedélyeznének az autópályákon, de KRESZ-ből valószínűleg nem tudna most levizsgázni. – Több mint tíz éve vezetek, de eddig elboldogultam az utakon – adta tudtul. Pinke Andrea nem örülne egy kötelező KRESZ-vizsgának, de reméli, hogy nem bukna meg. – Tankönyvet annak idején se használtam, de levizsgáztam, csak a budapesti közlekedéstől félek – árulta el. Turcsánné Reskó Ibolya azokat, akik hajtanak, mint az őrült, levizsgáztatná. – E cél érdekében még én is hajlandó lennék vizsgázni, de bizonyosan nekem se menne könnyen – ismerte el. Dallos Szilárd jól ismeri a KRESZ-t és a munkájából kifolyólag a változásokból is naprakész. – A kötelező vizsga csupán pletyka, de bármikor le tudnék vizsgázni, mivel mindennap ebben élek – nyilatkozta.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában