335 sofőrből 1 volt ittas Nyírbátorban

335 sofőrből 1 volt ittas Nyírbátorban
© Fotó: police.hu
Nyírbátor – Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2017. november 15-én a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség és a polgárőrség bevonásával.


A közúti kontroll elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére irányult, valamint az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó bűncselekmények megelőzésére, felderítésére. A rendőrök összesen 335 gépjárművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Ellene a helyi rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. Kisebb fokú közlekedési szabálysértések elkövetése miatt a rendőröknek kilenc esetben kellett intézkedniük.

A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására! Aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és a járművezetéstől való eltiltásra is számíthat!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés