360 fokos videó: Egész nap rúgták a bőrt a Paragrafus Kupán

360 fokos videó: Egész nap rúgták a bőrt a Paragrafus Kupán
Nyíregyháza – A hagyományokhoz híven ismét megrendezték a Paragrafus Kupát, melyen a jogalkalmazásban résztvevő szervezetek csapatai mérhették össze focitudásukat.

A hagyományos kispályás labdarúgó tornát huszonegyedik alkalommal bonyolították le a nyíregyházi Bem József Általános Iskola tornatermében.

– A kezdetekkor még csak négy csapat vett részt a Paragrafus Kupán, mostanra már nyolc indul rendszeresen – mondta el Dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza MJV címzetes főjegyzője és a megmérettetés főszervezője. – Körmérkőzéses rendszerben mindenki játszott mindenkivel: összesen huszonnyolc meccset izgulhattak végig az érdeklődők.

A Paragrafus Kupán az ügyészség, a bíróság, az ügyvédek, a rendőrség, a kormányhivatal, a nemzeti adó- és vámhivatal, a polgármesteri hivatal valamint a büntetés-végrehajtás csapata játszott.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
hirdetés