360 fokos videó: Erőpróbával emlékeztek a bajtársak

360 fokos videó: Erőpróbával emlékeztek a bajtársak
Nyíregyháza – A Plajner Ferenc Rendészeti BeStrong Kondipark Emlékversenyen jártunk, ahol a versenyzőknek egy igazán embert próbáló feladatsort kellett végrehajtani – még traktor-gumiabroncs forgatás is szerepelt a feladatok között.

– Ez egy crossfit jellegű kondipark verseny, amelyben erőre és a kitartásra is szükség van – mondta el Fülöp Gergely, az ORFK Kommunikációs Szolgálatának főosztályvezető-helyettese, aki maga is indult az open kategóriájában. – Plajner Ferenc kollégánk tavaly vesztette életét egy külszolgálati misszió során, szabadidejében, sportolás közben. Nagyon sok ilyen megmérettetésen indult, rá emlékezünk ezen a versenyen.

A rendészeti dolgozók, fegyveres testületek és rendészeti sportegyesületek tagjai közül a nevezési limit miatt hatvanan mérhették össze erejüket és gyorsaságukat. A szervezőktől megtudtuk, hogy túljelentkezés volt: összesen nyolcvanöten vállalkoztak volna az erőpróbára.

– Open és elit kategóriában indulhattak a versenyzők – tette hozzá Balogh József, a Hajdú Rendészeti Sportegyesület elnöke. – Saját testsúlyos és funkcionális gyakorlatok is szerepelnek a repertoárában, például húzódzkodás és fekvőtámasz, de a kettlebelle is előkerül. Az egyik legnépszerűbb a gumiabroncs forgatás. Változatos és a összetett a feladatsor, amely feladja a leckét a résztvevőknek!

NA


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!
hirdetés