360 fokos videó: Eszméletlenül cuki a kis nyíregyházi fóka!

Akt.:
360 fokos videó: Eszméletlenül cuki a kis nyíregyházi fóka!
Nyíregyháza – Neve még nincs, a fókasulit csak most kezdte, a közönség szívét azonban máris meghódította az új kis jövevény!


Gino, Leon és Frans, a Nyíregyházi Állatpark fókashowjának rutinos sztárjai már készülnek a következő szezonra. A műsor húsvéttól egy új kis kaliforniai oroszlánfókával bővül, aki trénerei segítségével már elkezdte a gyakorlást.

– Lengyelországból érkezett hozzánk egy fiatal, három éves hím. Most járt le a karantén időszaka, és elkezdtük a játékos okítást – mondta el fókacsalád legújabb tagjáról Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark kommunikációért felelős osztályvezetője. – Nagyon érdekes, ahogy a trénerek dolgoznak ezekkel a bámulatos ügyességű úszólábúakkal. Az egyik legintelligensebb állatfajhoz tartoznak, legnagyobb motivációjuk a jutalom hal.

A legkisebb fóka nevére a Nyíregyházi Állatpark közösségi oldalán lehet javaslatokat tenni, melyek közül a trénerek választják majd ki a legtetszetősebbet.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
hirdetés