360 fokos videó: Hatalmas bulit csapott a Kelet Brass Band

360 fokos videó: Hatalmas bulit csapott a Kelet Brass Band
Nyíregyháza – Rihanna, Adele, a French Affair és a Tankcsapda legismertebb számai rézfúvósók előadásában csendültek fel a Zene Sóstón szerdai rendezvényén.

A Kelet Brass Band koncertjén rövid időn belül nagy tömeg gyűlt össze a Zene Sóstón legutóbbi rendezvényén: a rézfúvós hangszereken játszott könnyűzenei dallamok sokakat vonzottak.

– 2016 tavaszán alakultunk meg, akkor még elég kezdetleges formáció voltunk – mondta el Koi Gergő zenekarvezető. – Legalább egy év kellett hozzá, hogy “koncertképes” legyen a banda, de már előtte is tudtuk, hogy ebben a zenekarban van lehetőség. Éreztem, hogy még sok fellépésünk lesz, ami szerencsére be is igazolódott.

A zenekar a közönség és a szakma elismerését is kivívta magának – ezt bizonyítja az is, hogy sorra nyerik az ország különböző pontjain rendezett utcazene fesztiválokat.

– Tavalyelőtt nyertünk a Cegléden megrendezett utcazene fesztiválon – mesélte sikereikről Ádám Kristóf harsonás. – Ez megadta a kezdő löketet arra, hogy elmenjünk az egri utcazene versenyre, ahol másodikok lettünk, majd idén ugyanezen a versenyen győztünk.

– Tokajban is volt egy fesztivál, amit sikerült a zenekarnak megnyerni – tette hozzá Koi Gergő. – Így már három első helyezésünk is van, sőt: az egri megmérettetésről a közönségdíjat is elhoztuk.

A zenekar tagjai hamarosan Szatmárnémetiben egy újabb utcazene versenyen vesznek részt, a nyarat pedig országos hírű fesztiválokon zenélve töltik.

Nánási Anita


A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Ismét meglátogattuk Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza állatparkjait, mert az elődöntők után a a bronzmeccs és a döntő eredményére is kíváncsiak voltunk. Bár első körben nem szerepeltek túl jól díszes barátaink, mi még mindig hiszünk jóslataiknak. A Borsod Online, a Hajdú Online és a Szabolcs Online j...

A megépített képek között lemezborítók, filmplakátok és szuperhősök is felfedezhetőek
Nyíregyháza - Építőkockákból nem csupán házakat, robotokat lehet készíteni, és nem csak a kicsiknek nyújtanak szórakozást. Egy csapatnyi középiskolás tanítás után egyedülálló hobbit űz: apró építőkockákból hatalmas képeket készítenek. A nyíregyházi Wesselényi Miklós középiskola Tekerd! nevű csoport...
hirdetés