360 fokos videó: Ismét közös Rendvédelmi nap volt Nyíregyházán

Akt.:
360 fokos videó: Ismét közös Rendvédelmi nap volt Nyíregyházán
© Fotók: Dodó Ferenc
Nyíregyháza – A szabolcsi megyeszékhelyen, a Kossuth téren látványos bemutatóval várták az érdeklődőket pénteken napközben a rendvédelmi szervek, ahol a kiállított eszközöket is kipróbálhatták az érdeklődők. A Tűzmanók egy kigyulladt babaházat oltottak, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tűzmegelőzés keretében egy konténerbe berendezett szobánál kellett, hogy beavatkozzanak a műszaki mentési bemutató mellett.

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Jászai Menyhért, nyíregyháza alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket és nyitotta meg a rendezvényt. Az alpolgármester megköszönte a rendvédelmi szervek elmúlt időszakban végzett munkáját és kiemelte, hogy Nyíregyháza vezetése elismerésekkel is igyekszik kifejezni a biztonság érdekében elvégzett feladatokat.

Elsőként a Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet, őrző-védős kutyás bemutatóját láthatta a közönség, majd a Tűzmanók, a nyírbátori gyerekekből álló tűzoltók is felléptek, miután kigyulladt egy babaház. Az oltást kézi hajtású fecskendő segítségével oltották el.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egy konténerben berendezett szobában mutatta meg, milyen gyorsan terjednek el a lángok, amelyet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók pillanatok alatt eloltottak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága keresőkutyás bemutatóval készült a pénteki rendezvényre, míg szintén az ügyes négy lábuknak adtak feladatot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A műszaki mentési gyakorlat zárta az idei Rendvédelmi napot, ahol a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy balesetet szenvedett gépkocsiból több sérültet mentettek ki.

A gyakorlati bemutatók mellett egész délelőtt a rendvédelmi szervek gépjárműveit és a kiállított anyagokat tekinthették meg az érdeklődők, a megyei tűzmegelőzési sátorban kisebb ajándéktárgyakért cserébe feltett kérdésekre kellett, hogy válaszoljanak a résztvevők.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Látványos bemutatók és különböző színes programok nyújtottak betekintést a rendvédelmi és fegyveres szervek munkájába.

Több száz gyerek és felnőtt gyűlt össze 2018. április 27-én a nyíregyházi Kossuth téren, ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet tartottak közös rendezvényt.

Az érdeklődők megismerkedhettek a résztvevő szervezetek munkájával, eszközeivel és járműveivel, valamint a nap folyamán látványos bemutatók, különböző színes programok, illetve információs standok várták őket.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés