360 fokos videó: Megvan az év Álompárja!

360 fokos videó: Megvan az év Álompárja!
Nyíregyháza – Új Álompárt avattak a Kelet-Magyarország napilap hagyományos esküvői kiállításán a Continental Arénában.


A tavalyi győztesek, Bartha Ágnes és Pankotai Richárd is megjelentek a rendezvényen, és beszámoltak arról, mi történt velük az eltelt egy esztendőben Ágnes az idén fejezi be jogi tanulmányait, Richárd pedig továbbra is vállalkozóként dolgozik, az esküvőjükre csodálatos élményként emlékeznek. A rövid beszélgetés után átadták a színpadot az idei versenyzőknek.

A számos jelentkező közül ezúttal is öt pár jutott be a döntőbe, ahol játékos feladatokkal tették próbára kreativitásukat és gyűjthették a pontokat. Például előre megadott szavak felhasználásával kellett versbe foglalniuk megismerkedésük történetét, illetve újságpapírból csokornyakkendőt és menyasszonyi csokrot készíteniük.

A legmagasabb pontszámot Gyulai Ferenc és Kóth Kitti gyűjtötte, így ők lettek 2019 Álompárja. Elmondták, hogy a tavalyi kiállításon figyeltek fel a vetélkedőre, és úgy gondolták, szívesen részt vennének a versenyen.

– Még nem dolgoztuk fel, hogy mi nyertünk – tette hozzá Gyulai Ferenc pár perccel a díjkiosztó után. – Nagyon erős volt a mezőny, ügyesek voltak a többiek, és a zsűri pontjaiból az is kiderült, hogy nagyon szoros volt a verseny.

Kedvenc feladatuk az Activity volt, hiszen otthon is sokat játszanak, így már rutinból oldották meg a feladatokat. A legnehezebbnek a táncot, azon belül a bécsi keringőt találták.

– Június 21-én lesz a nagy nap – mondta a menyasszony, Kóth Kitti. – Nagyon készülünk az esküvőre. Még vannak hiányzó apróságok, de már javarészt minden készen áll.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!
hirdetés