360 fokos videó: Nyíregyháza Spartacus – így edzenek a nők

A lányok célja, hogy minél jobb focisták legyenek
A lányok célja, hogy minél jobb focisták legyenek
Nyíregyháza – A Szpari női focistái sok időt és energiát fektetnek a csapatba.


Háromszázhatvan fokos kameránkkal ezúttal a Nyíregyháza Spartacus női U19-es és felnőtt csapatának edzésén jártunk. A lányok életük jelentős részét a pályán töltik, szabadidejüket feláldozva azért, hogy minél jobb focisták legyenek.

– Erőt próbáló egy bajnoki szezon, hiszen a munkahely és az iskola mellett heti 3–4 edzésen és a bajnoki mérkőzéseken is meg kell jelenni – mondta el Makay Robin, az NYSFC női csapatának vezetőedzője, hozzátéve: rengeteget utaznak, nagyon sok időt és energiát fektetnek a csapatba.

A felnőtt csapat középpályása, Urai Bianka így nyilatkozott: – Amióta az eszemet tudom, s két lábon szaladgálok, azóta focizok. Kiskoromban az volt az álmom, hogy egy lánycsapatban szerezzek érmet.

Úgy gondolom, hogy a személyiségem így egész, nekem ez a „drogom”, ettől érzem jól magam, a sport ad boldogságot. Ez mindenre gyógyír, megoldás.

Makay Robin vezetőedző szerint napjainkban egyre népszerűbb a női labdarúgás.

NA

 


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!
hirdetés