szon-sportoldal

2008.09.02. 10:24

Ibronyból „felfelé” vezet az edzők útja

<p>Alig indult el a bajnoki szezon, máris megtörténtek az első edzőcserék! Így van ez a labdarúgó megyei másodosztály Díjözön-csoportjában szereplő Nyíribronynál is.</p>

Itt Fogarasi Zoltánt váltja a legutóbbi fordulóban Rohodról elköszönő Lelt József! Persze itt a váltásnak nem a vezetők voltak az elindítói, hanem maga a tréner, aki egy magasabb kihívás miatt búcsúzott el attól az egyesülettől, ahol két évet töltött el! Érdekesség, hogy az utóbbi esztendők ibronyi edzői (Csoma Dezső, Révész Csaba) mind felfelé „buktak”, azaz magasabb osztályba kerültek!

– A Nyírsuli csapatától keresett meg a szakágvezető Neumann Gábor, aki felajánlotta az U18-as csapat irányítását, amit elfogadtam! – közölte Fogarasi Zoltán. – Nehéz döntés volt, hiszen mind érzelmileg, mind pedig szakmailag erős szálak fűztek az ibronyi csapathoz! Szép két évet töltöttem el a csapat mellett, s csak köszönettel tartozom a játékosaimnak, akik munka mellett nagy számban és lelkesen látogatták az edzéseket, valamint külön szeretném megköszönni a polgármesterasszony és Balogh László eddigi támogatását, valamint erkölcsi hozzáállását, hiszen nagyon korrekten vették tudomásul a döntésemet és megértették, hogy egy magasabb kvalitású kihívásnak szeretnék megfelelni! Úgy érzem, hogy egy kondícionálisan és taktikailag is jól felkészített csapatot hagyok Lelt Józsefre, s biztos vagyok abban is, hogy a rossz rajt ellenére ezek a fiúk nagyon sok örömet fognak még szerezni az igényes és kritikus ibronyi közönségnek, akik nélkül például nem érhettük volna el a csapat eddigi legjobb szereplését, a 2006/2007-es bajnokságban megszerzett hatodik helyet!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!