7 év börtönt kap a nagyecsedi férfi, aki levágta szomszédja fülét

7 év börtönt kap a nagyecsedi férfi, aki levágta szomszédja fülét
© Illusztráció: getty images
Nagyecsed – Emberölés kísérlete miatt hét év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy nagyecsedi férfit, aki egy ásóval majdnem teljesen levágta szomszédja fülét. Az ítélet nem jogerős – tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Toma Attila közleményében ismertette: a vádlott és a sértett szomszédok, akiknek kiskorú gyermekei szóváltásba keveredtek a lakóházuk előtt. A gyermekek otthon elpanaszolták sérelmeiket szüleiknek, a vádlott ezen felháborodva elindult egy ásóval a sértetthez, aki egy bottal jött ki a házból – olvasható a közleményben.
A tájékoztatás szerint a vádlott azt kiáltotta szomszédjának, hogy “kettévágja a fejét”. Erre a sértett a bottal megütötte a vádlott mellkasát, aki az ásóval a sértett feje felé sújtott, és majdnem teljesen levágta a jobb fülét.

A mentőket a családtagok értesítették; csak a véletlenen múlt, hogy az ütés nem közvetlenül az áldozat fejét érte, mert akár meg is ölhette volna. A sértett jobb fülkagylója csaknem teljesen leszakadt és maradandó fogyatékosságot okozott.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott fellebbezést jelentett be.

– MTI –


A vita hevében ásóval levágta szomszédja fülét egy nagyecsedi apa

Nagyecsed – A szomszédos gyerek összevesztek, de az egyik apuka ezt nem bírta feldolgozni ezért átment, hogy bosszút álljon a szülőkön – tudta meg a Blikk.
hirdetés