8000 doboz csempészcigi a Golfban

8000 doboz csempészcigi a Golfban
8000 doboz csempészcigi a Golfban - © Fotó: NAV
Sonkád – A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 8000 doboz csempészcigarettát találtak egy sonkádi ingatlan udvarán álló gépkocsiban. A magyar adójegy nélküli cigarettát lefoglalták, és feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

A pénzügyőrök a rendőrök jelzése alapján ellenőriztek egy ingatlant, valamint az annak udvarán álló Volkswagen típusú gépkocsit, mert az autó közlekedése gyanússá vált.

Az akció során tetten érték a jármű sofőrjét, aki éppen az autóból pakolta ki a cigarettát. Az ellenőrzést végzők a gépkocsiban és a mellette lévő raktárhelyiségben összesen 8000 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak, melynek értéke mintegy hat és félmillió forint.

A pénzügyőrök a cigarettát és gépkocsit lefoglalták, az elkövető ellen költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.


Csempészcigarettára bukkantak a szabolcsi Sonkádon
Nyíregyháza, 2013. december 23., hétfő (MTI) – Hat és félmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sonkádon – közölte a hatóság térségi vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

hirdetés