86 éves nénit rabolt ki a gávavencsellői férfi

Akt.:
86 éves nénit rabolt ki a gávavencsellői férfi
© Fotó: police.hu
Gávavencsellő – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Zsolt 24 éves gávavencsellői lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. január 31-én 16 óra körül bement egy 86 éves gávavencsellői asszony lakóházába, majd az otthon tartózkodó idős nőtől pénzt követelt. A sértett a pénz átadását megtagadta és távozásra szólította fel hívatlan vendégét.

A gyanúsított ekkor magához vette a sértett pénztárcáját, és távozni akart. Az idős nő ekkor elállta a gyanúsított útját, aki az asszonyt a földre lökte. Távozása előtt a 24 éves férfi magához vett a konyhából három kést, melyekkel életveszélyesen megfenyegette a sértettet, végül a megszerzett értékekkel együtt elmenekült a helyszínről.

gava

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül a helyszín közelében elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság a további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés