9 bizonyíték arra, hogy a leggazdagabb férfiak nem csak topmodellekkel randiznak

9 bizonyíték arra, hogy a leggazdagabb férfiak nem csak topmodellekkel randiznak
© Fotók: Instagram / AFP / Brightside
Létező sztereotípia, hogy a gazdag és híres férfiak feleségei tenyérnyi kutyussal mászkálnak, és naponta látogatják a különféle szépségszalonokat. Csakhogy ez egyáltalán nem igaz. Legtöbbjük teljesen átlagos nő. Aranyosak, iskolázottak és nem csupán a külsejük izgatja őket. A Brightside most olyan párokat szedett össze, akik minden előítéletet megcáfolnak.

1. Richard Branson és Joan Templeman

-Fotó: AFP / Carl de Souza

A Virgin-birodalom társalapítója, Richard Branson imád kockáztatni, és vakmerően éli az életét. Kivéve persze, ha családalapításról van szó. Feleségével, Joannel a ’70-es évek végén találkozott, és annak ellenére, hogy a nő már házas volt, egy éven keresztül udvarolt neki. A végén sikerrel járt. Napjainkban a párnak két gyönyörű gyermeke van, és kiegyensúlyozott, boldog házasságban élnek.

2. Sean Parker és Alexandra Lenas

image006Fotó: Brightside

A Facebook és a Napster körül is megforduló Parker és az ifjú énekes, Alexandra Lenas 2013-ban házasodott össze. Világraszóló, több mint 9 millió dolláros esküvőjük volt egy kaliforniai nemzeti parkban. Két gyermeket nevelnek.

3. Rupert Murdoch és Jerry Hall

US-FRANCE-DIPLOMACY-ARRIVALS-GUESTSFotó: AFP / Mandel Ngan

Rupert Murdoch több országban is mozivállalatokat és kiadókat birtokol, valamint a 21st Century Fox stúdió vezérigazgatójaként is tevékenykedik. Jerry Hall egyébként nem az üzletember első felesége. Murdoch rettentő sokat dolgozik, ezért futottak zátonyra korábbi házasságai. Viszont Hall személyében úgy néz ki, végre megtalálta az igazit: összesen tíz, különböző korú gyermeket nevelnek, és roppant boldognak tűnnek együtt.

4. Kevin és Nicole Systrom

image004Fotó: Kevin Systrom / Instagram

Kevin Systrom Instagram-alapító nejének is köszönheti, hogy a népszerű közösségi platform ma az, ami. Ő vezette rá ugynais Kevint a szűrők használatára, és még számos más funkcióra. Főiskolás koruk óta ismerik egymást, 2015-ben fogadtak örök hűséget egymásnak.

5. Christopher Nolan és Emma Thomas

90th Annual Academy Awards Nominee Luncheon - ArrivalsFotó: AFP / Robyn Beck

A híres filmrendező és producer felesége még diákkorukban keltek egybe, és azóta is nagyon jól megvannak. Emma minden kreatív törekvésében támogatja férjét, és néha még a filmjeiben is produceri szerepet vállal. Négy gyermekük van.

6. Steven Soderbergh és Jules Asner

ITALY-FILM-FESTIVAL-THE INFORMANTFotó: AFP / Damien Meyer

Soderbergh rendezte többek között az Ocean’s-filmeket, felesége, Jules pedig az erős női karakterek megalkotásában segített be neki. Tizenöt éve vannak együtt.

7. Ridley Scott és Giannina Facio

BRITAIN-CINEMA-PROMETHEUSFotó: AFP / Andrew Cowie

Ridley Scott többek között olyan filmek rendezőjeként ismerhetjük, mint A nyolcadik utas: a Halál, a Mentőexpedíció, vagy a Gladiátor. Miután elvált második feleségétől, Scott a munkába temette magát, de amikor az 1996-os Tomboló szél című mozin dolgozott, találkozott Gianninával, és nem tudott ellenállni bájának. Már több mint húsz éve élnek együtt.

8. George Lucas és Mellody Hobson

LACMA 7th Annual Art+Film GalaFotó: AFP / Tara Ziemba

George és Mellody öt éve házasok, de barátságuk ennél jóval régebbre nyúlik vissza. A párnak egy lánya és három örökbefogadott gyermeke van. Mellody átlagon felüli magassága ellenére a kettős kifejezetten cuki együtt.

9. Jimmy Wales és Kate Garvey

image009Fotó: Brightside

A Wikipédia-alapító Wales 2011-ben találkozott Kate-tel, amikor a nő éppen Tony Blairnek dolgozott. Egy évvel később összeházasodtak, és született egy lányuk is. Rettentően boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik a kapcsolatuk. Jó lenne tudni, milyen érzés együtt élni egy olyan emberrel, aki mindent tud!

Forrás: Brightside


Paul McCartney
London - Továbbra is Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját csaknem 300 milliárd forintnak megfelelő összegű vagyonnal. A The Sunday Times című konzervatív vasárnapi brit lap minden év tavaszán összeállítja névsorát - Rich List - a leggazdagabb ezer brit becsült vagyonáról, ö...

A világon a legtöbb ember álmodozott már arról, hogy mit kezdene az életével akkor, ha megnyerné a lottó főnyereményt. Nyilván sokan vennének egy álomházat, álomautót, adakoznának egy kicsit a család többi tagjának és természetesen az okosabbak befektetnének, hogy a pénz soha ne fogyjon el, de ez ne...
hirdetés