,,A 2016-os év apukája”

,,A 2016-os év apukája”
© Fotó: KM
Megmutatták olvasóink, hogy ami egy embernek nehéz anyagi helyzetében szinte lehetetlen, az összefogással könnyen megvalósítható. M. Magyar László jegyzete.

Ráadásul a világhálónak köszönhetően a megyehatáron kívül is érző szívekre talált lapunk felhívása, hiszen érkeztek adományok Debrecenből és Balatonlelléről is, sőt egy Svájcban élő, Tiszavasváriból elszármazott hölgy a mostani lakhelyén kezdett gyűjtésbe, hogy segítsen a három kislányát egyedül nevelő tiszalöki édesapának.

Meghatotta olvasóinkat az apuka önzetlensége, áldozatvállalása, kitartása, hogy minden nehézség ellenére vállalja gyermekei nevelését, gondozását. Az egyik kis faluban élő előfizetőnk azzal az ötlettel kereste meg lapunkat, hogy a családfő kapja meg a „2016-os év apukája” vagy a „Kelet apukája” címet. Az édesapa nem vágyik ilyen titulusra, számára éppen elég gyermekei szeretete, ragaszkodása, kedvessége.

Lelkiismeretessége miatt megérdemli elismerésünket, tiszteletünket, mint ahogy azok az önzetlen olvasóink is, akik valamilyen ajándékkal, felajánlással, anyagi támogatással igyekeztek enyhíteni a család nehéz anyagi helyzetén. Köszönet érte mindenkinek!

M. Magyar László


Egyedül neveli 3 lányát a tiszalöki apa – Sok-sok adomány érkezett!

Tiszalök – Nagyon sok olvasónkat meghatotta annak a tiszalöki családnak a sorsa, ahol az édesapa egyedül neveli három kislányát. Önzetlen és segítőkész olvasóink a cikk megjelenése óta folyamatosan hozzák tárgyi és anyagi felajánlásaikat szerkesztőségünkbe.

Nem bánt kesztyűs kézzel velük a sors – Bajban egy tiszalöki apuka, aki egyedül neveli 3 lányát

Tiszalök – Tibor főz, mos, vasal, ruhát varr és zoknit stoppol a gyermekek nevelése mellett.


Címkék: , ,hirdetés