A 8 legkreatívabb lánykérés, amiből te is meríthetsz egy kis ötletet

Akt.:
A 8 legkreatívabb lánykérés, amiből te is meríthetsz egy kis ötletet
© Fotó: habosbabos.hu
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A lánykérés, minden férfi életének egyik legnehezebb és legboldogabb mérföldköve. Ilyenkor az erősebbik nem képviselőinek majd kiugrik a szíve a helyéről, mert nem tudják kedvesük milyen választ fog adni a nagy kérdésre. Olyan különleges lánykéréseket hoztunk el, ami cseppet sem hasonlítható ahhoz, amiket a filmekben szoktunk látni. A mai férfiak sokkal kreatívabbak így a lánykérés is sokkal több izgalmat rejt magában, mint annak idején.

1. A tetoválós lánykérés

Vinnie Capaldo-Smith megkérte barátnőjét Brooke Wodark-ot, hogy tetováljon rá egy képet a lábára. Mikor a férfi megmutatta a lánynak, hogy mit szeretne Brooke az igen kockába rajzolt egy X-et azt jelezve, hogy igen szeretne hozzámenni feleségül.

2. Akváriumi lánykérés

A képen látható fiatalember különleges módon kérte meg a barátnője kezét. A chicago-i akváriumban egy fehér bálna segítségét kérte az eseményhez. Az állatnak csak annyit kellett tennie, hogy egy dobozzal odaúszik a fiatal párhoz a többi már adta magát. A lány kiszedte a szájából és látta, hogy egy papír van a dobozban, amire az volt írva, hogy “Hozzám jössz?” A lány igennel felelt.

3. Könyvtáras lánykérés

Paul Phillips egy különleges mesekönyvet rajzolt a barátnőjével való közös életről, illetve a lánykérésről amit elrejtett az egyik helyi könyvtárban. Mikor elmentek a barátnőjével és ő meglátta a könyvet, nem is volt kérdés mit fog válaszolni. A válasza igen volt.

4. Csillagászati lánykérés

Mondhatnánk azt is, hogy az ő eljegyzésük meg volt írva a csillagokban, de nem pontosan ez történt. A fiú egy speciális lencsét rakott a teleszkópba, amire az volt írva, hogy “Hozzám jössz?” Amikor a lány belenézett a teleszkópba egyből meglátta a kérdést, amire igennel felelt.

5. Activity-s lánykérés

A fiú egy egyedi kártyát készített, ami nem volt része a játéknak. Amikor ő következett rajzolnia kellett, és konkrétan lerajzolta a lánykérést. A barátnője kitalálta, de először nem akarta elhinni, hogy ez valóság, ám amikor a srác elővette a gyűrűt a lány igennel válaszolt neki. Mondhatjuk azt is, hogy nyert egy lánykérést.

6. GPS nyomkövető általi lánykérés

Ben Chudley Avid egy nagyon különleges távot választott magának délutáni kocogás gyanánt. Ha megnézzük az útvonalat, akkor azt a mondatot olvashatjuk ki, hogy “Hozzám jössz?” Mikor Ben megmutatta ezt barátnőjének, Olivia-nak majd letérdelt elé a gyűrűvel habozás nélkül válaszolt neki egy hatalmas igent.

7. Fagylaltos lánykérés

Luke Munsterteiger egyedi módon szerette volna megkérni barátnője Else kezét. A férfi csináltatott egy egyedi fagylaltos dobozt, amin azok a hangulatjelek voltak, amiket chatelés közben szoktak egymásnak küldeni. Ezen felül rajt volt egy kérdés, hogy Else, hozzám jössz? A fiú akkor csempészte bele a bevásárlókosárba, mikor a lány nem figyelt. A válasz természetesen igen volt.

8. Starbucks-os lánykérés

Austin Mann és Esther Havens nagyon sokat utaztak, ezért sokszor vannak távol egymástól. Austin azonban most különleges módon akart búcsút venni a barátnőjétől. Az amsterdami Starbucks-ban, ahol legelőször randiztak hagyott egy üzenetet Esther-nek, aki szóról-szóra követte a férfi utasításait. Mikor meglátta barátját egy hatalmas csokor virággal a pultnál, majd letérdelt és egy gyémántgyűrűt húzott elő a zsebéből, a lány sírva fakadt.

Forrás: erdekesportal.com


Izland - A szerkezet a lehető legrosszabb pillanatban kelt önálló életre. Egy fickó drónfelvétellel akarta megörökíteni régóta tervezett lánykérését. Egy közös izlandi kirándulásra időzítette a nagy eseményt, a drónt pedig rendben fel is küldte nem sokkal előtte. Sajnos az pont a legfontosabb pil...

USA - Aminek új életünk legemlékezetesebb pillanatnak kellett volna lennie, az lett az egyik legrosszabb az enyémben - mondta a férfi. Andrew Schuhman úgy döntött, a Grand Canyonnál tervezi megkérni barátnője, Kammie kezét, de aztán kiderült: nem olyan jó ötlet egy vízesés szélén feltenni a nagy ...

Lánykérés a Mekiben, eljegyzési gyűrű a sajtbureszben. A hölgy egyébként igent mondott...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Finoman szólva sem sikeredtek romantikusra az alábbi leánykérések, de tény, hogy egytől egyig emlékezetesek maradnak. Nos, az úriemberek legalább megpróbálták, de kérjük kedves férfitársaikat, hogy lehetőleg ne róluk vegyenek példát! Naomi nem volt elragadtatva ...

Mi lehetne romantikusabb annál, amikor valaki kezét megkérik? Ráadásul a levegőben! A következő férfi is azt tervezte, hogy egy repülőgépen húzza fel szerelme ujjára a gyűrűt, csak azzal nem számolt, hogy a gyomra nem igazán bírja az utazást. Így fordulhatott elő az, hogy gyorsan fel kellett teg...
hirdetés