A 90 éves Boross Pétert köszöntötték az Országházban

Budapest, 2018. augusztus 29. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Boross Péter volt miniszterelnököt (j) látja vendégül a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben 2018. augusztus 29-én. Mögöttük Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
Budapest, 2018. augusztus 29. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Boross Péter volt miniszterelnököt (j) látja vendégül a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben 2018. augusztus 29-én. Mögöttük Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Budapest – Felköszöntötte Magyarország kormánya Boross Péter korábbi miniszterelnököt 90. születésnapja alkalmából az Országházban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor és miniszterei a szerdai kormányülésen fogadták Boross Pétert, majd a rövid ünnepi köszöntő után díszebédet adtak számára.

Az eseményen a volt kormányfő családtagjai, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, valamint a Boross-kormány több minisztere is részt vett – közölte Havasi Bertalan.

– MTI –
hirdetés