A bajnoki cím lesz a tét a csengeri zárómeccsen

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Kákos Dávid
Csenger, Nyírgyulaj – Miként arról hírt adtunk, hétfőn elmaradt a futsal élvonal alsóházi rájátszásának ötödik körében kiírt Nyírgyulaj–Göcsej Zalaegerszeg mérkőzés.

A vendégek vasárnap este lemondták a meccset, az ügyben később születik döntés. Mindeközben a Bőny idegenben legyőzte a Ferencvárost (a zöld-fehérek edzője belebukott az újabb vereségbe…), amely így megerősítette második helyét, hátránya viszont így is hat pont az eddig hibátlan Gyulajjal szemben.

Ugyanakkor nem borult a papírforma az NB II Keleti csoport felsőházi rájátszásában. A legutóbbi játéknapon a DEAC legyűrte a Kazincbarcikai Ördögök legénységét, ekképpen megelőzte az idáig éllovas Csengert. Mindazonáltal semmi nem dőlt el, a szatmáriak hátránya minimális (vagyis egyetlen pont…), a zárókörben éppen egymás ellen játszik a két együttes. Mégpedig május 15-én, 19 órától Csengerben.

Ez a találkozó minden visz,. Nem is lehetett izgalmasabb a befejezés, az utolsó mérkőzés határoz a bajnoki cím sorsáról. A Szilágy-legénység siker esetén bearanyozza az idényt, míg a debreceni egyetemistáknak a döntetlen is elég ahhoz, hogy a táblázat tetején végezzenek.

KM-KT


Elmarad a futsalmeccs, nem jön a Zalaegerszeg!

A futsal élvonal alsóházi rájátszásának ötödik körében a listavezető, eleddig valamennyi mérkőzésén kivétel nélkül diadalmaskodó Nyírgyulaj újabb hazai bevetést teljesített – volna.

Címkék:hirdetés