A Balmazújváros és a kis Loki is kikapott az NB II. keleti csoportjában

A Balmazújváros és a kis Loki is kikapott az NB II. keleti csoportjában
Labdarúgás – Nem szereztek pontot csapataink az elmúlt hétvégén, mindkét másodosztályú hajdú-bihari együttes idegenben szenvedett vereséget. A balmazújvárosiakat a Szeged győzte le, míg a DVSC-DEAC Kazincbarcikán járt pórul.

– Sajnos, nagyon gyorsan bekaptunk két gólt, ami meghatározta a mérkőzés további eseményfolyamát – nyilatkozta a 3-0-ás barcikai győzelemmel végződött kilencven perc után Ludánszki Bence, a kis Loki középső védője. – Az még inkább bosszantó, hogy két elkerülhető találatról van szó, amelyet követően még egyet szereztek a házigazdák, utána pedig kedvükre kontrázhattak ellenünk – értékelt a hátvéd, aki szerint kissé megtévesztő, hogy mindhárom hazai gólt Gomez rúgta.- Nem állítható, hogy annyira tarthatatlanul játszott a kazincbarcikai csatár, egyszerűen jól kijött neki a lépés. Dekoncentráltan kezdtük meccset és hiába szerettünk volna bizonyítani, a rossz kezdés az egész mérkőzést eldöntötte. Ezt a találkozót feledtetnünk kell minél hamarabb – zárta mondandóját Ludánszki.

Győzni kell a Vác ellen

– Az első félórában kiegyenlített meccset láthatott a közönség, komolyabb helyzetek nélkül, ám ekkor egy jól eltalált lövésből előnybe kerültek a szegediek – fogalmazott a 2-0-ra elvesztett összecsapás után Arany László, az újvárosi tréner. – Innentől kezdve futottunk az eredmény után, de sajnos nem sikerült megfordítanunk az állást. Az a helyzet, hogy nagyon kiegyenlített az NB II. mezőnye, nüanszok dönthetnek. Mi pedig, ha hibázunk, nem tudjuk csapatként korrigálni, s akkor könnyen vereség a vége. Nincs mese, hazai pályán a Vác ellen csak a győzelem jöhet szóba, azt a meccset hoznunk kell! – adta ki az ukázt a szakember.
hirdetés