A „Béres-csepp” csodákra lehet képes

A labdarúgó megyei II. osztály 7. fordulójának mérkőzéseit rendezik hét végén (kezdés: 16 óra, ifi: 14).

Díjözön-csoport
Tippel: Szűcs György, a Napkor edzője.

Vasárnap.

Ófehértó–Máriapócs: – Az ófehértóiak pontok zömét otthon szerzik, a fiatal máriapócsi csapat meg tudja szorongatni ugyan őket, de ez kevés lesz az üdvösséghez.

Kállósemjén–Levelek: – A Semjén hazai pályán mindenkire veszélyes. Annyit még hozzátennék, kár, hogy a Levelek éppen ellenünk támadt fel…

Geszteréd–Apagy: – Geszteréden pontot, pontokat szerezni nem egyszerű, az Apagy szereplésén viszont csodálkozom, ettől többre lenne képes.

Nyírpazony–Vasmegyer: – A papírforma hazai sikert ígért.

Nagykálló–Kálmánháza: – Ha a Kálló bajnok akar lenni, a kötelező hazai győzelmeket szállítani kell.

Nyíribrony–Nyírvasvári: – Úgy érzem, az Ibrony a szerzett pontokat tekintve befogja a Nyírvasvárit.

Nyírbogdány–Kölyök SC: – Jó csapat a Bogdány, ezt saját bőrünkön is éreztük, ha az első perctől kezdve koncentráltan futballozik, nem kell izgulni az eredmény miatt.

Napkor–Nyírlugos: – Nekünk pontot, pontokat kel szereznünk, különösen a hazai meccsekre nagyon figyelni kell. Nem lesz könnyű dolgunk, mert egy jó csapatot fogadunk.

Selyember-csoport
Tippel: Feigel Attila, az Anarcs játékosa.

Vasárnap.

Szabolcsveresmart–Dombrád: – Ha a Dombrád meg akarja nyerni a bajnokságot, akkor az ilyen meccseket nyerni kell.

Újdombrád–Pátroha: – Ha a Pátroha el tudja felejteni a múlt heti hazai vereséget, pontokkal távozhat – ha nem, nehéz dolga lesz.

Demecser–Petneháza: – Mivel a Demecser három bajnokjelölt közül kettőt legyőzött, ezért most is hazai győzelmet tippelek.

Záhony–Pusztadobos: – Mivel a Záhony nem megyei másodosztály szintű csapat, ezért nem lesznek a felek egyenlő súlycsoportban ezen a meccsen.

Rohod–Nyírtass: – A rohodi csapat hazai pályán akárkit legyőzhet, így lesz most is.

Tiszamenti SE–Fényeslitke: – Egyenlő erők küzdelme – döntetlennel.

Kék–Pap: – Ezen a mérkőzésen a„Béres-csepp” csodákra lehet képes, a Papnak szurkolok.

Anarcs–Vaja: – Új edzővel, Szilágyi Dániellel folytatjuk a bajnokságot, és ha el tudjuk felejteni a múlt heti csúnya eredményt, akkor akár három ponttal is gazdagodhatunk.

Carmo-csoport
Tippel: Kiss Ervin, a Nyírcsaholy edzője.

Szombat.

Kölcse–Csenger: – Szurkolok Katona Paliéknak, bár nélküle a Csenger lesz az igazi, döntetlenre tippelek.

Vámosoroszi–Mérk-Vállaj: – Az Oroszi meglepetésre eddig gyengén szerepel otthon, akár a Mérk-Vállaj is meglepheti…

Beregdaróc–Tunyogmatolcs: – Nem igazán ismerem a daróci csapatot, azt viszont tudom, van egy remek kapusuk, de lehet, hogy a Matolcs ellen ez is kevés lesz a győzelemhez.

Nábrád–Szatmárcseke: – Ellenünk mindkét csapat jól játszott, ám a Nábrád otthon esélyesebb, ha csak Mándi Pál ki nem védi a szemüket.
Vasárnap.

Nagydobos–Tyukod: – A múlt heti dobosi ki nem állást nem értem, ha most a hazai meccsre elmennek a játékosok, akár nyerhetnek is.

Porcsalma–Tisztaberek: – Nálam ez a meccs háromesélyes.

Tiszakóród–Gelénes: – Nincs mit szépíteni, a Kóród sokkal jobb csapat, simán nyer.

Nyírcsaholy–Nyírmeggyes: – Valaha ez a meccs az év meccsének számított és most is megvan a mérkőzés pikantériája. A mi csapatunk célja, hogy az élmezőnyben végezzen, ennek érdekében szeretnénk minél többször nyerni. Mivel a kezdőcsapatban rendre öt-hat húsz éven aluli fiatal szerepel, én is kíváncsi vagyok, mit tudnak nyújtani a rangadón. Győzzön a jobb!

– Koncz Tibor –
hirdetés