utazás

2020.05.21. 17:30

Éled már a foglalási kedv

Siránkozás helyett a Gáll Travel Utazási Iroda az előremenekülés mellett döntött.

Forrás: MW

– Nehéz helyzetbe kerültünk, mint mindenki más, hiszen az utaztatás az egyik a nagyobb gazdasági szegmensek között, ahol a járvány negatív hatása a legjobban és hosszú távon érezhető.

A mi irodánk viszont a kezdetektől pozitívan igyekszik viszonyulni a helyzethez, s a kommunikációnkban is a biztató híreket adjuk tovább, mert érezzük, hogy szüksége van erre az embereknek – mondta el lapunknak a napokban Bárány Kristóf, a Gáll Travel Utazási Iroda egyik tulajdonos-ügyvezetője.

Meg kell dolgozni az ügyfélért

Az ügyvezető leszögezte, nem engedik, hogy a negatív tendenciák maguk alá gyűrjék a céget.

– Egyre-másra olvastuk, hogy nyílnak a turistaparadicsomok, s mi magunk is igyekeztünk belekapaszkodni a remény hangjaiba. Jöttek is az előrejelzések, hogy leghamarabb mikor nyithatunk Görögország, Horvátország, Németország vagy mondjuk Ausztria felé, ahol gőzerővel várják a turistákat.

– Ezzel együtt mi is úgy véljük, az utazásszervező szegmens komolyan át fog formálódni a jövőben, és minden szereplőjének meg kell dolgoznia azért, hogy visszanyerje az utasok bizalmát.

Mi magunk is bízunk a túlélésben, és nagyobb baj esetén a kormány segítségére is számítunk.

Sokak szerint akár évekbe is telhet, mire minden visszaáll a megszokott kerékvágásba, de én – azzal együtt, hogy még élnek bizonyos óvintézkedések – ezt a szezont se temetném, még ha szűkösebb is lesz a korábbiaknál. Jövőre pedig az emberek igényelni fogják, hogy utazhassanak.

– Mindenkit megnyugtatunk: a fogadóhelyek és a vendéglátók is tisztában vannak vele, hogy az egészség az első, és minden szükséges óvintézkedést megtesznek a vendégért. A mi irodánk ugyan a világ minden tájára szervez utakat, ám hetek óta azon is fáradozunk, hogy a lehető legszínvonalasabban kiszolgáljuk a belföldi turizmust.

Közben pedig reménykedünk, hogy a kedvencek, vagyis Görögország és Törökország szélesre tárja a kapuit. Magam is Görögországba készülök a feleségemmel – árulta el Bárány Kristóf. Újra megerősítette, egyre többször csörrennek meg a telefonjaik, az utazni vágyók Görögország, Törökország, Mallorca, Tenerife vagy a Kanári-szigetek felől érdeklődnek.

MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában