A buszok a járművezetők segítségére szorulnak a szűk útszakasznál

Akt.:
Palánta utca
Palánta utca - © Illusztráció: google
Nyíregyháza – Az Arany János utca–Toldi utcai kishíd felújítását végzik a megyeszékhelyen, arra kérik a járművezetőket, hogy vegyék figyelembe: a gyalogosok időnként az úttesten közlekednek.

A város terültén a 36-os főút bevezető szakaszán, a Tiszavasvári úton is hasonló a helyzet, a volt Vorosilov-laktanya előtt ugyanis szintén le van szűkítve az út, itt sebességkorlátozásra számíthatnak az autósok. Nyíregyháza belterületén több helyen, a Csemete, a Kéményseprő és a Kilátó utcában is 30 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben, ahogy Borbánya és Kistelekiszőlő több pontján is. A Palánta utcán közlekedő menetrend szerinti autóbuszok a járművezetők segítségére szorulnak a szűk útszakasznál, illetve ugyanitt gyalogos forgalomra is számíthatnak a járművezetők. A felüljáróknál, aluljáróknál, vasúti átjáróknál fokozott figyelemmel közlekedjenek, ugyanis a ködpára lefagyott az éjszaka folyamán, ezért csúszásveszéllyel lehet számolni a megye egész területén.

Nyíregyházán több helyen végeznek helyreállítási munkálatokat, az eldugult a csapadékelvezető-rendszer helyreállításán dolgoznak a szakemberek, a munkagépek több helyen foglalják a forgalmi sávokat – számolt be a legfrissebb közlekedési hírekről Bordás Béla városgondnok.
hirdetés