A Campus alatt is nyitva az állatkert és a vidámpark

A Campus alatt is nyitva az állatkert és a vidámpark
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Campus Fesztivál ideje alatt (július 18-21.) is nyitva tart a debreceni állatkert és vidámpark, minden nap 9:00-18:00-ig. Sőt, a fesztivál ideje alatt a napi vagy heti Campus-karszalag ingyenes vidámparki belépésre jogosít – tájékoztatott a Nagyerdei Kultúrpark.

A „jótékonykodj fesztiválozva” szellemében a Campus Fesztivál társadalmi szerepvállalásaként ebben az évben két nemes ügyet is szolgál. A Dreamnight – „Álmodj velünk!” kezdeményezés keretében a fesztiválozók hátrányos helyzetű gyerekek szórakoztatásához járulnak hozzá, amelyet szeptemberben rendeznek meg a Debreceni Állatkert és Vidámparkban, illetve az összegyűlt felajánlásokból az állatkert vörös panda beszerzésének ügyét támogathatják – közölte az intézmény.

A forgalmirend-változás miatt a fesztivál ideje alatt az Ady Endre úton csak gyalogosforgalom biztosított. A könnyebb megközelíthetőség érdekében ezen a héten hétköznap is nyitva tart az Oláh Gábor utcai pénztár is. Parkolni ingyenesen lehet az Oláh Gábor utcán, a Nagyerdei körút vidámpark felőli oldalán, illetve a II. János Pál pápa tér alatti fizetős mélygarázsban.


Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Tapír született vasárnap a debreceni állatkertben, az állatot szerdától láthatja a közönség - közölte Nagy Gergely Sándor, a Nagyerdei Kultúrpark igazgatója szerdán, az állatkert tapírházában tartott sajtótájékoztatón. Elmondása szerint 13 hónapi vemhesség után született meg a nőstény ...
hirdetés