A csekeiek tippmix gyilkosok – hol a pokolban járnak, hol a fellegekben

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Mirgai László, a Cellspan-Balkány edzője.

Vasárnap. Nyírvasvári (12.)–Nyírpazony (15.): – Itt lenne az ideje, hogy a Pazony újra győzzön, úgy gondolom, ezt a meccset behúzza.

Nyíribrony (11.)–Kállósemjén (9.): – A Semjén egész jó formában van, képesnek tartom a pontszerzésre.

Újfehértó (5.)–Gávavencsellő (7.): – Az Újfehértó nagyon elkapta a fonalat, ugyanakkor a Vencsellő is jó kis csapat – döntetlenszagú.

Levelek (4.)–GFSE-Oros (16.): – A Levelek otthon rendszerint biztosan hozza a mérkőzéseit, bár a vendégcsapat magára talált, ettől függetlenül hazai sikerre tippelek.

Napkor (14.)–Apagy (8.): – Kettes.

Kótaj (3.)–Terem (13.): – A Kótaj otthon megszerezheti a három pontot, de a szívós Teremmel vigyázni kell.

Nagykálló (10.)–Encsencs (6.): – A Nagykálló otthon begyűjti a három pontot.

Rakamaz (2.)–Cellspan-Balkány (1.): – Az őszi mérkőzés előtt azt nyilatkoztam, amit most is tartok: nem két megyei másodosztályú csapat fog összecsapni a hét végén. Mindkét együttes játékosállománya megüti az első osztály szintjét, így biztosan jó meccset vívunk. és győzzön a jobb!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Pokol László, a Fényeslitke edzője.

Szombat. Dombrád (3.)–Ramocsaháza (15.): – Nem lebecsülve a szimpatikus vendégeket, biztos hazai győzelem.

Vasárnap. Pátroha (6.)–Záhony (4.): – A Pátroha ideiglenes otthonában még nem kapott ki, ezért úgy gondolom, nem lesz egyszerű dolga a záhonyi csapatnak, de a dobogó elérése érdekében fontos lenne a győzelem számára. (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Kék (12.)–Vaja (13.): – A Vaja győzelem esetén meg is előzhetné a hazaiakat, de az elmúlt fordulókban kicsit megtorpantak, ennek ellenkezője mondható el a kéki csapatról, amely tavasszal egyre acélosabb. A hazai pálya előnye dönthet.

Ajak (7.)–Nyírmada (1.): – A vendégek egy lépéssel közelebb kerülhetnek a bajnoki cím, amit várhatóan meg is szereznek.

Nyírkarász (2.)–Demecser (9.): – Ha a Demecser jól összeáll, képes meglepetést szerezni, de azt gondolom, Dudás Zoliék barátomék megnyerik a mérkőzést és megőrzik második helyüket.

Őr (10.)–Újdombrád (8.): – Az Őr egyre masszívabb csapat, ami igaz a vendégekre is. Nagy küzdelemben döntetlent tippelek.

Pap (11.)–Tiszamenti SE (16.): – A hazaiak kezdenek magukra találni, most is nyernek.

Fényeslitke (5.)–Nagydobos (14.): – Mindenképpen győzni szeretnénk hazai pályán, és a csapat meg is fog tenni mindent ennek érdekében.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Szombat. Tisztaberek (9.)–Szatmárcseke (12.): – A Berek sokkal jobb formában van, mint a bajnokság elején, most is nyerni fog, mert „kijön” a sok edzés eredménye. A Csekére nehéz tippelni, tippmix gyilkosok, hol a pokolban járnak, hol a fellegekben. Momentán az előzőre van nagyobb esély. (A mérkőzést Túrricsén rendezik)

Nábrád (7.)–Nyírmeggyes (15.): – Előkelő helyen áll a tabellán a hazai csapat, nem érdemtelenül, mert ügyes játékosok alkotják a keretet, ugyanakkor az edző egy kicsit túlpörög a meccsek hevében, már kapott is érte „jutalmat”. A Meggyest is csak dicsérni tudom, mindig egyenlő erők küzdenek a pályán, ha ők játszanak, csak valami mindig hiányzik. Lehet, ezúttal is így lesz….

Vásárosnamény (1.)–Kölcse (3.): – Megnéztem a hazaiak Tarpa elleni meccsét, ahol uralták a csata nagy részét. Ennek ellenére simán kikaphattak volna, mert a tarpai kontrák életveszélyesek voltak. Ezen a meccsen ismét nagyot kell küzdeniük, de meg kell oldaniuk, ha komolyan gondolják a feljutást.

Milota (6.)–Mérk-Vállaj (8.): – Mindkét csapattól kikaptunk tavasszal, megérdemelten, magunknak köszönhetően. Lelkesedésben múltak felül bennünket, úgyhogy jár a dicséret nekik. A milotaiak olyan szezont produkálnak, hogy erre sokáig emlékezni fognak, a végén kivágják az újságból a tabellát és gyönyörködnek majd benne, mert ilyen még nem volt. Döntetlen.

Beregdaróc (11.)–Tunyogmatolcs (16.): – Fáj a szívünk a tunyogi barátainkért, azt gondoltuk megnyerik a múlt heti szomszédvári rangadót a Nábrád ellen, de nem így történt. Idegenben nagyon nehéz lesz pontokat gyűjteniük, főleg a daróci kispályán, a lelkes hazaiakkal szemben. Nyer a Baracsi-csapat.

Tyukod (10.)–Tiszakóród (14.): – A Tyukod erős hátramenetbe kapcsolt, nem tudom, hogy miért, holott a keret ugyanaz, csak valami megváltozott, még nem nyert tavasszal. A veszélyzónában tanyázó Kóródnak így esély mutatkozik, hogy tegyen egy lépést előre.

Vámosoroszi (2.)–Csenger (5.): – Mindenkinek van egy álma, az enyém nem az volt, hogy saját magunktól kell tartani a legjobban. A játékosaim edzéseken jobban pörögnek, mint a bajnoki meccseken – fordítva ülünk a lovon. Tavaly a harmadik helyen végeztünk, azt tűztük ki célul, hogy egyet lépjünk előre, az idén a második helyre, de ezt nem adják ingyen. Most jönnek a „húzósabb” összecsapások, mindjárt a Csenger elleni. Csak akkor van esélyünk, ha akarunk nyerni, ha csak lézengünk a pályán, lógó orral fogunk szombat este hazabandukolni, na ezt nem szeretném látni! Remélem, rám cáfolnak játékosaim és megmutatják a hátralévő hét fordulóban, hogy mire képesek, mert még bármi megtörténhet.

Vasárnap. Nyírcsaholy (13.)–Tarpa (4.): – Mindkét csapatot láttam játszani, a hazaiak technikás, fiatal játékosok, de a vendégeknél újra ott van Rozman Sanyi, ha felépül vasárnapig sok gól lesz a találkozón – egyenlő elosztásban.
hirdetés