A csengeri atmoszféra meglepheti az éllovast

A csengeri atmoszféra meglepheti az éllovast
© Illusztráció: KM-archív
Csenger, Nyírgyulaj – A két hetes bajnoki szünet közben három nyírgyulaji játékos (Faragó Lajos, Nagy Imre, Siska Ádám) is a futsalválogatott tagjaként szerepelt, hétfőn viszont már az NB I-es bajnokság harmadik körében lesz jelenésük. Mégpedig a Göcsej Zalaegerszeg otthonában.

Nem tűnik reménytelen vállalkozásnak a messzi túra, elvégre a házigazdák mindkét eddigi fellépésüket elszúrták. Mindeközben a nyírségiek szombathelyi fényes diadallal nyitottak, majd a címvédő Győrrel szemben papírforma vereséget szenvedtek. Ráadásul abból kiindulva, hogy a Lovas-legénység idegenben rendszerint jól teljesít, példának okául az előző szezonban nyerni tudott Zalaegerszegen – ezúttal is benne van a pakliban az újabb bravúr esélye.

Mindeközben az aktuális idény első hazai mérkőzését játssza a Csenger. Az NB II. Keleti csoportban érdekelt együttes ugyebár egy hete parádés sikerrel kezdett a Debreceni EAC otthonában, egyetlen találkozóval a lábukban is tabella harmadik helyén állnak. A vendégek viszont egyenesen az élre rakétáztak: az újonc Miskolci EAFC még veretlen, bemutatkozásként döntetlent ért el a másik debreceni társulat, nevezetesen a DSC-SI ellen, majd legyűrte a bajnok Kincsem Lovasparkot. Ugyanakkor könnyen meglehet, olyan légkörben még nem léptek színre, mint amilyen a szatmári katlanban vár rájuk.

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés