A csengeri kapus elvarrta a szálakat

A csengeri kapus elvarrta a szálakat
© Illusztráció: Kákos Dávid
Csenger – A csengeriek második meccsüket is megnyerték, ezúttal Vácon jártak sikerrel.


Második mérkőzését is megnyerte a Csenger NB II-es futsalcsapata, amely a Kazincbarcikai Ördögök legyűrése után a soros fordulóban a Váccal is elbánt. A Duna-parti parti a második félidő derekáig a szatmáriak elképzelése szerint alakult, 3–0-ra vezettek, a vége mégis kissé meleg lett. A feltámadt hazaiak egy gólra csökkentették hátrányukat, mígnem az utolsó percben a vendégek hálóőre, Juhász Sándor elvarrta szálakat: saját kapujából ívelt a vészkapus megoldással kísérletező, házigazda üresen hagyott ,,ketrecébe,,. A mutatós találat három pontot hozott konyhára, így a Szilágyi-legénység – az ugyancsak hibátlan Rubeola Csömör társaságában – hibátlan teljesítménnyel nyomul a közvetlen élmezőnyben.

KM-KT

Futsal: NB II.
Keleti csoport, 2. forduló

Vác–Csenger Futsal 4–6 (0–3)

Vác, 50 néző, v.: Kovács G., Janitz.

Csenger: Szabó J. – Pankotai I., Balogh Á., Rigó A., Bodó R. Csere: Juhász S. (kapus), Mándi L., Garda P., Balogh Zs., Lengyel M., Pálfi I., Osváth S., Szilágyi L., Juhász N. Edző: Szilágyi Sándor

Gól: Juhász N., 2, Rigó A., Osváth S., Mándi L., Juhász S.

További eredmények: Corvitas-Gödöllő–Rubeola 2–6, Kazincbarcikai Ördögök–Gyömrő 4–2, Berettyóújfalu II.–Dunakeszi 6–2, Kincsem Lovaspark–Újpest 8–5. A Gyöngyös–Kecskemét mérkőzést később rendezik.

Címkék: ,hirdetés