A csengeri klubelnök rangos elismerése

A csengeri klubelnök rangos elismerése
© Fotó: Kákos Dávid
Csenger – Ha Csenger és kézilabda, akkor id. Székely Zoltán. Ez eddig is nyilvánvaló volt, most viszont kitüntetéssel szentesítették a több évtizedes kötődést, munkát, szorgoskodást, elhivatottságot.


A Magyar Sport Napja alkalmából impozáns helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémia nagytermében rendezték meg a díjátadó ünnepséget, ahol Eszterházy Miksa-díjat vehetett át dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól a Csenger Városi Kézilabda és Sport Club elnöke.

– Úgy gondolom, hogy ez az egész életpályámnak az elismerése. Köszönet mindenkinek, aki segített a munkám során – fogalmazott id. Székely Zoltán, akire nem csak a csengeriek néznek fel.

Az Eszterházy Miksa-díj az indoklás szerint „a sport népszerűsítésében, a lakosság fizikai és erkölcsi állapotának fejlesztéséért hosszú időn keresztül kifejtett kiemelkedő tevékenység elismerésére, a testneveléssel és a sporttal foglalkozó civil szervezetekben, köztestületekben dolgozó személyeknek, továbbá a magyar testkultúra és sportélet fejlesztéséért a hazai és nemzetközi sportéletben hosszú ideig eredményesen dolgozó személyek részére adományozható”.

LTL
hirdetés