A „cucc” megvan, várják a tulajdonosát!

Harminckét rendbeli lopás vétség megalapozott gyanújával folytat eljárás a rendőrség öt hajdúhadházi elkövetővel szemben, aki írhatni, családi vállalkozásban törtek fel autókat a megyeszékhelyen.

A Napló korábban beszámolt már arról, hogy a rendőrök január 22-én hajnalban az István út közelében – lakossági bejelentésnek köszönhetően – fogták el a tizen- és huszonéves férfiakból, nőkből álló bandát. A tolvajok akkor a Tócóskerben „vadásztak” Ladákra és csak ott ötnek a csomagtartóját feszítették fel.

A házkutatások során a rendőrök szerszámosládákat, kerekeket, felniket, dísztárcsákat foglaltak le. E tárgyak jelentős részét tulajdonosaik már hazavihették, viszont többnek nincs gazdája.

INFOLINE

Bejelentéseiket a debreceni rendőrkapitányság bűnügyi osztályán tegyék
meg: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám E épület földszinti 14-es
irodájában, telefonon az (52) 516-400/2554-es melléken.

A rendőrség most azok jelentkezését várja, akik autóját tavaly december 22. és idén január 22. között feltörték, illetve alkatrészt loptak a járműről. Segítségül: a tettesek a Mikszáth Kálmán és Poroszlay utcák határolta területen 6, a Vénkertben 3, a Kartács utcán 2, a Martonfalvi utcán, a Tégláskertben, és a Sinai Miklós utcán 1-1 Lada csomagtartóját törték fel, de hasonló bűncselekményeket követtek el a Böszörményi úton is. A Dobozi lakótelepen egy fekete Seat Ibiza két dísztárcsáját lopták el. A rendőrök lefoglaltak továbbá 4-4 darab 205/60R15/SPARCO és 215/40ZR16 AWS gumiabroncsot.
hirdetés