Kisvárda Master Good

2020.05.26. 09:45

Mentálisan erősek és sikerre éhesek

Bódog Tamás bizakodik, mert a Kisvárda Master Good focistái szenzációsan dolgoznak.

Bohdan Melnyik (18) lőtte szombaton a diósgyőri első meccs gólját

Fotó: DVTK.EU

Ami a bajnoki folytatást illeti, a célegyenesre fordult a Kisvárda Master Good. Az élvonalbeli focicsapat szombaton az Újpestet fogadja a Várkerti Stadionban.

A bajnoki főpróbát szombaton Diósgyőrben tartotta a Bódog Tamás irányította gárda, mégpedig miként korábban a Loki, a másik NB I.-es csapat ellen is két meccsen. Az elsőt 1–0-ra, a másodikat 3–0-ra nyerte a szabolcsi alakulat.

Az utolsó edzőmérkőzések, a főpróba jól sikerült, ám az a fontos, hogy a szombati bajnoki sikerüljön

– kezdte érdeklődésünkre az előző hét summázását Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– Úgy vélem, amit lehetett, azt elvégeztük, a játékosok éhesek a sikerre. A hozzáállásuk szenzációs, dolgoznak, csinálják, akarnak. Ezt Diósgyőrben is láthattuk, élvezték, amit csinálnak, de bele is raktak mindent. Nem álltak le, futottak, ütköztek, nagyon sokat sprinteltek.

Tovább frissítenek

– Mentálisan erősek, úgy gondolom, nem kell félteni a csapatot. Ettől függetlenül mindig van egy bizonyos rizikófaktor a kihagyás utáni első forduló előtt. Meglátjuk.

Az elmúlt héten már frissítettünk, látni is lehetett a különbséget a Debrecen elleni és a diósgyőri meccseken.

– A debreceniek elleni találkozókba fáradtan mentünk bele. Ez most rendben volt. A héten tovább frissítünk, és már taktikailag is rákészülünk az Újpestre. Amit lehet, megnézünk, bízom benne, hogy készek leszünk a szombati találkozóra – így Bódog Tamás.

Továbbra is zárt kapuk

A folytatásban zárt kapusak lesznek a focimeccsek, de az M4 Sport a várdaiak valamennyi meccsét élőben közvetíti. Ráadásul jó néhány találkozót az egyik ukrán sportadó is átveszi.

– Örülök neki, hogy szülőhazámban is lehet majd látni a mérkőzéseinket. Pluszmotivációnak nem nevezném, de fontos, hogy ebben az időszakban a családtagjaim is élőben követhetik nyomon a játékomat – nyilatkozta erről a klub honlapján Bohdan Melnyik, aki a diósgyőri első meccsen a győztes gólt szerezte.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában