A díjugratókra a Nap sütött, a hajtókra az eső esett

A díjugrató verseny eredményhirdetése
A díjugrató verseny eredményhirdetése - © Fotó: a szervezők
Nyíregyháza – Népes mezőnyök indultak a megyei szabadtéri idényt lezáró lovasversenyeken.

A nyíregyházi Timpex LK lovaspályáján zárult a megyei szabadtéri lovasszezon. A díjugratók ragyogó időben kezdték meg küzdelmeiket, és a kezdő lovak bajnoka Timpex Indigó lett, Sáringer Ferenccel a nyergében. A kezdő lovasok közül Lustyik Fanni bizonyult a legjobbnak.

A fogathajtóknak már nem volt ilyen szerencséjük az időjárással, de az esőben is szépszámú hajtó, 28 induló vett részt a Nyírbátori LHSE és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeri Lovassport Egyesület által szervezett viadalon. A résztvevők póni kettes, nagyló egyes és kettes fogat kategóriában mérhették össze tudásukat a Papp János által épített pályán, amelyen Iváncsik Sándor, Károly László és Kovács Sándor látta el a bírói feladatokat. Az érmes fogatoknak jár az elismerés alaposan megdolgoztak nyereményeikért, amelyeket a nyíregyházi Electrolux Kft. és a Timpex Kft. támogatása révén adhattak át a szervezők.

Szezonzáró verseny

Díjugratás

Kezdő lovas kategória: 1. Lustyik Fanni (Timpex LK) Timepx Géniusz nevű lován, 2. Hubai István (Timpex LK) Timpex Fegyenc n. l., 3. Anducska Tibor (Újfehértói LBSE) Justboy Bad Boy n. l.

Fogathajtás

Póni fogat: 1. Kiss Mihály (Nyírségi LTE), 2. Komjáthi Zoltán (Kálló LSE), 3. Katona Gyöngyi (Nyírbátori LSHE).

Egyes fogat: 1. ifj. Szilágyi Miklós (Nyírségi LTE), 2. Papp László (Nyírségi LTE), 3. Molnár Zsolt (Napkori Hagyományőrző LK).

Kettes fogat: 1. Fábián Ferenc (Ópályiak BK), 2. Bányai Norbert (Timpex LK), 3. Gerbár Sándor (Nyírségi LTE), 4. Kiss Sándor (Nyírségi LTE), 5. ifj. Papcsák István (Nyírségi LTE), 6. Papcsák András (Nyírségi LTE).0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés