A döntetlen már csodaszámba menne

Vasas György (44) ősszel hét gólt lőtt a bátoriaknak
Vasas György (44) ősszel hét gólt lőtt a bátoriaknak - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Vasárnap este a nyírbátoriak lesznek a nyíregyháziak vendégei.

Miként az elmúlt hét végén, ismét egymásnak feszül két megyénkbeli csapat a férfi kézilabda NB I. B Keleti csoportjában. Az előző körben a nyírbátoriak a Tiszavasvári ellen megszerezték első győzelmüket. Vasárnap a továbbra is sereghajtó bátoriak a harmadik helyen posztoló Nyíregyházi SN vendégei lesznek.

– Játékosaim vannak olyan profi szemléletűek, hogy helyén kezeljék a vasárnapi találkozót – kezdte az esélylatolgatást Grandjean Gábor, a Nyíregyházi SN edzője. – Megyebeli csapatok találkozója mindig különleges, ám mi szeretnénk, ha a két csapat közötti tudásbeli különbség miként ősszel, most is megmutatkozna. A játékosok mindkét oldalon jól ismerik az ellenfelet, mi pedig nem lebecsülve a bátoriakat, a vasárnapi találkozót egy állomásnak tekintjük a közelgő kemény erőpróbák előtt.

Kovács László a Tiszavasvári elleni megyei mérkőzésen debütált játékos-edzőként, mégpedig abszolút sikerrel. A nyíregyházi találkozó pedig még rázósabbnak ígérkezik.

Tisztességesen helytállni

– Úgy fogalmaztam a srácoknak, hogy az elmúlt héten bizonyítottunk azoknak, akik hittek bennünk, most szeretnénk tisztességesen helytállni – közölte Kovács László. – A pontszerzés maga a csoda lenne, ugyanakkor egy meccsen bármi megtörténhet, de akkor sem dől össze a világ, ha vereséget szenvedünk. Dolgozni fogunk tovább, és megpróbálunk minél nagyobb erőt meríteni a Vasvári elleni sikerből.

– KM-ML, KT –Sporthírek


hirdetés