“A drog- és bűnmegelőzési programok hasznosak”

“A drog- és bűnmegelőzési programok hasznosak”
Nyíregyháza – Morauszki András szerint mindenképpen van értelme ezeket megszervezni. – Nem baj az, ha felhívjuk a fiatalok figyelmét az élet buktatóira, az előadások vagy a különféle programok hatására talán elkerülik ezeket.

Dobránszki Pál úgy véli, él egy olyan társadalmi réteg ma Magyarországon, akiknek falra hányt borsó az egész, nem lesz semmi foganatja az erőfeszítéseknek.

Dobránszki Pál

Dorcsák Attila iskolásként vett már részt drogprevenciós előadáson, határozott véleménye az, hogy igenis van értelme ilyenekre pénzt költeni. – A drog káros hatásaival ismertettek meg bennünket, számomra hatásos volt – tette hozzá.

Dorcsák Attila

Horváth Cintia is úgy látja, nem felesleges dolgok ezek. – A drog- és bűnmegelőzési programok hasznosak, érdemes minél fiatalabb korban bevonni a gyerekeket – fogalmazott a fiatal lány, aki szintén vett már részt drog­prevenciós előadáson.

Horváth Cintia

Vámos Zoltán is támogatja ezeket a fent említett kezdeményezéseket. – Ha már tíz gyerekből egy felfogja azt, amit lát és hall, majd pedig aszerint éli az életét és nem lép a bűn útjára, már nem volt felesleges erőfeszítés.

Vámos Zoltán

Édesapja, id. Vámos Zoltán is hasonlóképpen vélekedik. – Szükség van a preventív jellegű foglalkozásokra.

id. Vámos Zoltán

KM-TG
hirdetés