A DVTK ellen kell javítani

Bogdanovics
Bogdanovics
Bogdanovics: “Nem kell pánikot kelteni, nem felejtettünk el futballozni, csak peches meccseink voltak.”

A Borsodi Liga 10. fordulójának nyitómérkőzésén, pénteken 19 órától a DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK csapatát látja vendégül az Oláh Gábor utcai stadionban (Tv.: Duna Tv, élő).

A Loki a mérkőzés előtt a 3. helyet foglalja el a táblázaton 19 ponttal, míg a Diósgyőr 12 ponttal a 9. pozícióban található. Csank János gárdája az eddigiekben mindent vagy semmit játszott; négyszer nyertek, ötször kikaptak, s egyszer sem ikszeltek a borsodiak.

A debreceni szurkolók bíznak benne, hogy péntek este a DVTK statisztikájában a vereségek száma nő majd, hiszen a DVSC-TEVA a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedett az MTK-tól, így mindenképpen győzelemmel kell kiköszörülni a csorbát.

Gyakorlás és koncentráció

– Muszáj nyernünk a Diósgyőr ellen, s ezért mindent elkövetünk majd – kezdte mondandóját Fieber Péter, a DVSC-TEVA pályaedzője a Napló számára. – Az MTK elleni mérkőzésen azok a játékosok, akik az eltiltások és sérülések miatt kerültek a kezdőcsapatba, nem okoztak csalódást, ezzel jelezve, hogy még nagyobb konkurenciát jelentenek az eddigi alapemberek számára. A helyzetkihasználásunkon javítanunk kell, alapelvünk, hogy minden a gyakorláson és a koncentráción múlik; a fiúknak a mérkőzés hevében is végre kell hajtani azokat a dolgokat, amiket az edzéseken csinálunk. Eddig sem, s ezután sem hozzuk nyilvánosságra a kezdőcsapatunkat, illetve az ellenfél játékáról alkotott véleményünket, annyit viszont ígérhetek, támadó szellemben küldjük pályára a Lokit.

Ők ugyanazok

A DVSC-TEVA csatára, Igor Bogdanovics az MTK ellen középpályásként jutott lehetőséghez.

 – Amit az edző mond, azt kell játszani; Beránek azt kérte, hogy fussak többet, segítsek a többi középpályásnak Dzsudzsáknak, Kissnek és Halmosinak a támadások szervezésében. Ha kell bármilyen poszton eljátszom, akár védőként, akár középpályásként, de igazán a csatársorban érzem jól magam – nyilatkozta a Naplónak a szerb támadó, aki kitért azokra a hangokra is, akik kritizálják a Loki csatárait a nem túl jó helyzetkihasználások miatt. – Nem kell pánikot kelteni, nem felejtettünk el futballozni, csak peches meccseink voltak. Ugyanazok a játékosok vagyunk, akik korábban a Debrecen színeiben már elég sok gólt rúgtunk, most is ugyanúgy készülünk az edzéseken, mint eddig, csak most senkinek nem jött össze semmi. Bízom benne, hogy pénteken a Diósgyőr ellen már más lesz a helyzet, és győzelemmel tudjuk feledtetni az MTK elleni buta vereséget – fogadkozott Bogi.

B.N.
hirdetés